IDEALNO UZ ROŠTILJ Aromatičan i hrskav - Prepečeni hleb sa belim lukom, niko mu ne može odoleti
Umesto da služite običan, mi predlažemo da ga grilujete, ali ga pre toga premažete puterom sa belim lukom i korijanderom
Stiglo je lepo vreme, a uskoro će i Prvi maj, pa je pravi trenutak da organizujete roštilj u prirodi. Pored mesa, obavezne su salate, ali i hleb.
Umesto da služite običan, mi predlažemo da ga grilujete, ali ga pre toga premažete puterom sa belim lukom i korijanderom. Aromatičan i hrskav toliko da mu niko neće odoleti, a možete da ga servirate uz bilo koje meso.
Sastojci:
- 100 g putera
- 4 čena belog luka
- 2 kašike seckanog korijandera
- 1/2 kašičice crnog bibera
- baget
Priprema:
U puter sobne temperature dodajte mleveni beli luk i seckani korijander. Pobiberite, pa sve dobro sjedinite. Isecite hleb dijagonalno, jer ćete tako dobiti veće kriške, pa premažite svaku stranu napravaljenim puterom. Pecite ih u tiganju ili na roštilju.