ZABORAVITE SVAKI DRUGI TREND Pet boja koje morate da ponesete ovog proleća

alo.rs/Maša Georgijev | Žena 13.05.2023 11:06

U glavnom se ograničavamo na neutralne boje kao što je bež, crna i bela, međutim pravo je vreme da proširimo svoje horizonte.

Foto: Shutterstock

Skrolovanje po Instagramu može da bude veoma naporno, zbog toga smo odlučili da vam skratimo muke, a ovo su boje koje će dominirati u 2023.godini.
 

1.Lavanda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌬PLUSHBLOW (@plushblow)

Prava prolećna nijansa ljibičaste. Nežna i poletna biće savršena varijanta za sve krojeve i za svaki komad odeće.
 

2.Crna

Ovo će obradovati mnoge dame širom sveta. Crna, koja je standardna boje u garderoberu svake žene sada će biti apsolutni trend.
 

3.Limeta

Zeleno-žuta boja limete će biti fantastičan odabir za smele dame. Ukoliko nemate hrabrosti da nosite bilo koji komad odeće u ovoj boji, kombinujte ga sa nekim detaljem kao što je na primer ešarpa, kaiš, ili neki upadljiviji nakit.

 

4.Bela

Još jedna sigurna boja i velika sreća za sve dame. Bela je odraz čistote i nevinosti, a sada možete da je nosite u svim trendi oblicima.
 

5.Šafran

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

Kada kažemo šafran pre svega pomislimo na začin i daleki Istok i to zaista jeste ta boja orijentalnog začina - boja između crvene, narandžaste i braon. Odlučite se za nijansu koja ima dominaciju narandžaste, jer će ta nijansa upravo biti najpopularnija. Ovoj boji nije odolela Prijanka Čopra. 

Expand player
Pogledajte više