LAKIM TRIKOVIMA DO NOVCA Osam Feng Šui saveta za obilje

alo.rs/mojenterijer.rs/Maša Georgijev | Žena 14.05.2023 16:45

Jednom kada znate gde se nalazi vaše Feng Shui (Feng Šui) područje novca, vreme je da stvorite dobru energiju u njemu. Dakle, hajde da vidimo šta znači, u praktčnom smislu, stvaranje dobrog Feng Shui-a (Feng Šui) u vašem području novca.

Foto: Shutterstock

Feng Shui (Feng Šui) element bogastva je drvo, a znate da je drvo ojačano vodom, koja neguje drvo i zemlju i koja daje čvrstu osnovu za rast.

Dekor vašeg doma ili kancelarije u području novca treba da izražava te elemente.

Evo 8 koraka kako da iskoristite što više ovih elemenata u vašem području novca:

1. Zdrave, bujne zelene biljke

Poželjno je Japansko drvo novca, srećni bambus, biljke koje prečišćavaju vazduh, ili bilo koja snažna biljka koja će napredovati u skladu sa osvetljenjem u oblasti.

2. Karakteristika vode, ogledalo, ili slika vode

Ako ste dovoljno maštoviti, možete instalirati i celu fontanu u zoni novca, to će biti sjajan Feng Šui. Ogledala su odlična za područje novca, a možete jednostavno okačiti sliku sa prelepim vodopadom, jezerom i slično. Uverite se da je voda čista i da teče.

3. Naglašavajte specifične oblike u ovoj oblasti

Svaki Feng Šui element je izražen u određenim oblicima, tako da možete doći do željene energije sa oblicima kao što su: pravougaoni (drvo), kvadratni (zemlja), talasasti (voda). To mogu biti dezeni, ramovi za slike, tkanine ili tapete. Ovi oblici će doneti dobru energiju u područje.

4. Slike šuma, parkova ili divljeg zelenila 

Doneće dobru energiju drveta.Takođe, možete okačiti slike sa zanimljivim formacijama zemljišta, od peščane plaže do planine i kanjona koji će predstavljati zemlju.

5. FENG ŠUI BOJE

Izaberite najbolje Feng Šui boje kako biste ukrasili oblast novca, to mogu biti zidovi, tkanine ili dekor. Imate raznovrsne boje kao što su: zelena, braon, plava, crna i lagana žuta. Takođe, možete dodati malo crvene da biste aktivirali područje.

6.SLIKE KOJE ASOCIJRAJU NA BOGATSTVO 

Ukrasite područje slikama koje predstavljaju novac, bogatstvo i obilje. Možete izabrati nešto moderno, na primer ljudi na odmoru sa jahtom. Pronađite ono što budi energiju bogatstva u vama, jer je ono za svakoga drugačije.

7. DEKORACIJA

Razmislite o klasičnim Feng Šui dekoracijama, samo budite sigurni da se slažu sa vašim enterijerom i da istinski idu uz vas. Neki od najpopularnijih tradicionalnih Feng Šui dekoracija su akvarijum, kineske kovanice, buda, kristali, vaza bogatstva...

8. MIRISI 

Uvek držite energiju svežom i živom pomoću prijatnih mirisa i arome, sveže cveće i nekoliko sveća. Imajući to područje dobro osvetljeno i puštajući muziku sa vremena na vreme su odlični aktivatori dobre energije.

Sledite ovih 8 saveta i vaše područje bogastva će biti ispunjeno dobrom energijom.

Expand player
Pogledajte više