TAJNA KOJU PEKARI LJUBOMORNO ČUVAJU Samo ovako će vam pita biti sočna i meka kao duša
Prirema je veoma jednostavna i većinu ovih sastojaka već imate u kući.
Sastojci:
8 kašika brašna
1 suvi kvasac
2 šolje mleka
1 šolja ulja
so ili šećer (u zavisnosti od toga da li pravite slatku ili slanu pitu)
Priprema:
Kada pravite pite od gotovih kora, slane ili slatke, svaku koru premažite ovim prelivom, a zatim je filujete na uobičajen način. Ostatak preliva sipajte preko pite i ostavite da pre pečenja odstoji sat i po, piše 365srbija.com.
PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI
možda vas zanima
alo.rs/stvarukusa/Lj.Č.
Pita će vam uvek biti meka i sočna: Univerzalni recept za preliv
alo.rs/srbijadanas/Lj.Č.
Komentari (0)