MARMELADA OD VIŠANJA Oboriće s nogu sve koji je budu probali, zato najbolje stavite duplu meru
Fenomenalnog ukusa, prste da poližete.

Potrebno je
- 1 kg višanja (bez koštica)
- 400 g šećera
- 1 limun (sok)
Priprema:
Višnje operite i očistite od koštica. U šerpu stavite višnje, šećer i limunov sok, pa kuvajte dok se višnje ne raspadnu.
Kada se marmelada zgusne, sipajte je u sterilizovane tegle i zatvorite.
Barani se unapred predali! Pavićević: Igramo protiv daleko boljeg i kvalitetnijeg tima!

IZBEGNI PAD, OSIGURAJ DOBITAK!

Evo u koje svrhe se koristi sredstvo koje se nalazilo pored Narodne skupštine (VIDEO)

(VIDEO) Branko Babić objavio novi snimak! Prozvao Novu i N1: Hvala što ste "objavili", neprijatelji Srbije!

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“

Ovo nikako ne ignorišite! Stanko je imao bezazlene simptome, a bolest je bila smrtonosna!
Osveta se služi hladna: Aleksandra dočekala svojih pet minuta da ponizi Anđelu, to uradila na ovaj način! (VIDEO)

SNIMAK IZ ODŽAKA: Vođa protesta Miletić beži sa mesta zločina nakon što je upucao čoveka (VIDEO)

Ujak Ene Čolić prokomentarisao njenu navodnu trudnoću: Niko se ne bi obradovao detetu

RAZBIJANJE MITA O "ZVUČNOM TOPU" U 30 SEKUNDI Ovaj snimak SVE pokazuje - pogledajte šta rade redari i kako se ponašaju OVI ljudi (VIDEO)

STARINSKA CICVARA Prepuna sira i kajmaka, savršena za doručak
Pravi se lako, a držaće vas dugo sitim.

PROJA NA VODI Ukusna i zasitna, a mekana i sutradan
Najbolje služite uz sojin jogurt ili svežu salatu.

POSNA PROJA ZA SAVRŠEN VIKEND Pravi se lako, a osvaja od prvog zalogaja
Priprema je jednostavna, a ukus neverovatan.

DOMAĆA SUPA IZ BAKINE KUHINJE Posna, ukusna i puna vitamina, krepi organizam u trenu
Pravi se lako, a preukusna i zdrava.

SUTLIJAŠ Fenomenalan domaći desert koji budi nostalgiju, a cimet mu daje poseban šmek
Neodoljivi desert oduševiće vas na prvi zalogaj.
Komentari (0)