POSNA SARMA Slasno jelo sa pečurkama i pirinčem, zaboravićete da nedostaje meso

Izvor: Ivana Pavlović

18:00

Sezonski recepti 0

Savršene za početak Božićnog posta, a dugo će vas držati sitim.

sarme
Shutterstock

Potrebno je:

Možda vas zanima:

  • 10 listova kiselog kupusa
  • 200 g riže
  • 200 g seckanih pečuraka
  • 1 glavica crnog luka
  • so
  • biber
  • ulje 

Priprema:

Luk i pečurke propržite na ulju pa u to dodajte opran pirinač i začine. Listove kupusa punite pripremljenom smesom, pa ih uvijte i ređajte u šerpu. Zatim prelijte sarme vodom i kuvajte 2 sata na tihoj vatri. Prijatno!

 

img
16. 05. 2025 17:39

Italijanska kompanija „Valli Zabban SpA“ iskustva sa aerodromskih pisti i Formule 1 primjenjuju u Srbiji

img
24. 05. 2025 05:30

BURNE DECENIJE USPONA I PADOVA KUĆE PISACA: Udruženje književnika Srbije, naš najstariji umetnički dom, obeležava 120 godina postojanja

img
22. 05. 2025 09:40

Sigurna budućnost vašeg krova – Mladost Futura PRO crep

img
21. 05. 2025 07:25

Letovanje koje se pamti: Eko-etno sela, glamping i prirodni biseri Srbije

img
23. 05. 2025 14:08

Neodoljiva ponuda! Nezaboravno beli pesak, tirkizno more afričkog Mediterana i All Inclusive već od 281€ – na samo dva sata leta od Vas!

img
24. 05. 2025 05:34

NEVIDLJIVA BOLEST KOJA ŠETA PO ZEMLJI, VODI I SLUZOKOŽI! Simptomi leptospiroze su kao kod gripa, a napada jetru i bubrege!

img
09. 05. 2025 08:34

ADMIRALBET VAM POKLANJA 50% BONUSA SVAKOG DANA

img
30. 04. 2025 14:21

Restoran sa najlepšom baštom u Beogradu

img
24. 05. 2025 05:00

STEFANOVIĆ OSVOJIO TUBKAL NA ATLASU: Zastava planinara paraćinskog Javorka na najvišem vrhu Severne Afrike (FOTO)

img
19. 05. 2025 10:11

Glasaj za omiljeno ime maskota na EXPO-u

Komentari (0)