Da li ste pili crnu limunadu? U posledje vreme je žene iz celog sveta masovno piju. Tvrde da čisti od toksina, pročišćava creva, pomaže u topljenju masnoća, a o tome piše i "Medical News Today". Crna limunada ima isti ukus kao klasična, a u pravljenju treba dodati aktivni ugalj. On nema ukus, ali je vrlo zdrav i podstiče varenje, izbacivanje štetnih materija iz tela, a zahvaljujući tome smanjuje nadutost. Stručnjaci ističu i da povoljno utiče na nivo holesterola u krvi, smanjujući loš i povećavajući dobar holesterol, kao i da podmlađuje kožu.
Kako se pravi crna limunada?
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče
Sastojci:
4 čaše vode
1/4 šolje isceđenog soka od limuna
1 tableta aktivnog uglja
Priprema:
Pomešajte sve sastojke. Po želji dodajte još limuna i malo meda ako volite da pijete slatku limunadu. Napitak se pije jednom nedeljno.
Napomena: Pošto aktivni ugalj može da smanji resorpciju dijetetskih suplemenata i lekova, crnu limunadu piti u razmaku od bar 2 sata, a pre upotrebe se posavetovati sa svojim lekarom.
Video: