POLEN, MED I KISELO MLEKO „DIŽU IZ MRTVIH“! Žarko Stepanović, objasnio kako se koristi ova moćna smesa
Med i polen već vekovima su domaći lekovi za brojne boljke. Stručnjak za apiterapiju i pčelinje proizvode, Žarko Stepanović, otkrio je kako se pravilno uzimaju i čuvaju da ne bi izgubili blagotvorno dejstvo.
Med i polen već vekovima su domaći lekovi za brojne boljke. Stručnjak za apiterapiju i pčelinje proizvode, Žarko Stepanović, otkrio je kako se pravilno uzimaju i čuvaju da ne bi izgubili blagotvorno dejstvo.
Polen je odličan za stomak, anemiju, simptome menopauze i jačanje imuniteta, i za preparate su vam potrebni jednostavni sastojci.
„Veliki je prijatelj želuca, dobar za malokrvnost, menopauzu, imunitet savršeno nadopunjuje. Ljudi obično kažu, grickam par dana zrnca, ali to je beskorisno. Polen se koristi tako što se potopi u med, 200-300 grama pčelinjeg polena u kilogram meda. Svakodnevno to mora da se meša, onda se opne otvore i imate savršeni preparat. Odmah iz hvatača kada se stavi u med, još je bolje“, rekao je Stepanović za tv Prvu.
„Drugi način, još bolji, je fermentacija sa kiselim mlekom. Jedna supena kašika polena, jedna meda, sa dve supene kašike kiselog mleka, promešajte u šolji...
Ceo tekst pročitajte na sajtu penzionisani.rs!