DOKTOR PREDRAG NENADIĆ OTKRIVA Ako želite da pročistite krv, izgubite višak kilograma, ojačate imunitet, ovo je najefikasnije sredstvo

alo.rs/S.Ć. | Žena 07.12.2021 17:48

Cezar, Hanibal i Kolumbo takođe su ga koristili kao i njihove vojske. Za jačanje uoči i za oporavak posle vojevanja

Foto: Youtube/Printscreen

Prirodno jabukovo sirće oduvek se koristilo kao narodni lek. Zna se da su Stari Rimljani pijaću vodu prečišćavali tako što su je mešali i pili sa jabukovim sirćetom. Cezar, Hanibal i Kolumbo takođe su ga koristili kao i njihove vojske. Za jačanje uoči i za oporavak posle vojevanja.

"Virusi i bakterije nikad ne mogu da se razvijaju u čovečijem organizmu u kiseloj sredini. A naša mokraća je prirodno kisela, zbog čega ne može doći do razvijanja virusa, pa ni korone. Ukoliko je naša mokraća kisela, mi nećemo da se razbolimo", tvrdi doktor Predrag Nenadić

Ali zbog mnogih slučajeva mi svoju mokraću razblažimo, a kada ona postane alkalna, onda smo mi mamac i lepak za viruse i bakterijske infekcije. Zbog toga predlažem jabukovo sirće koje ne dozvoljava da ta ph vrednost u našoj mokraći pređe tih 6,4.

Ukoliko želite da smanjite kilažu, pravilo broj jedan je da se ishrana koriguje. Možemo da se lažemo i verujemo u nemoguće, ali dok se kašika ne probuši, nema gubitka kilograma.

“Čitava kofa jabukovog sirćeta dnevno, niti bilo kog suplementa, ili ne daj bože kakvih sumnjivih tableta i napitaka, vam neće pomoći ukoliko nema restrikcije hrane,” piše doktor Nenadić u knjizi “Jabukvo sirće, čuvar vašeg zdravlja”.

Ovaj stručnjak tvrdi da je presudno, ukoliko želimo da smršamo, da prestanemo da se lažemo i promenimo svoju ishranu odmah. On čvrsto veruje da se kilaža može korigovati samo uravnoteženom ishranom i ograničenim porcijama.

Po doktoru Nenadiću, telo treba da se usmeri u pravcu trošenja masnih naslaga, a sve da bi se stovrila dodatna energija.

“E, tu vam jabukovo sirće može mnogo pomoći, više nego što možete i da zamislite! Jabukovo sirće će biti katalizator svih promena unutar telesne hemije i masnih ćelija, koje mogu doneti promene u metabolizumu masnoća, a vaše telo će osloboditi nepotrebnog balasta,” tvrdi doktor Nenadić.

Doziranje jabukovog sirćeta:

“Za one kojima je jabukovo sirće suviše kiselo i ne prija njihovom želucu predlažem sledeću kombinaciju:

2 supene kašike jabukovog sirćeta
1 kafena kašičica meda
sok do ceđene jabuke (prirodni, bez šećera)
Ovo će prijati svima,” kaže doktor Nenadić.

Osim soka od jabuke, preporučuje se i kombinacija jabukovog sićeta, meda i vode.

Ova kombinacija može da se pije ujutru, pre kafe, odmah nakon buđenja.

Jabukovo sirće se pije tokom celog dana, ako hoćete da smršate. Ako jedete puno mesa, da ne bi došlo do zgrušavanja krvi, kao posledica kovida, pijte jabukovo sirće, koje će razblažiti našu krv.

Jabukovo sirće se pije i u Lugolovom rastvoru joda, time činimo pranje i dezinfekciju naše krvi.

 

Expand player
Pogledajte više