PRIRODNA TRANSFUZIJA Ova 3 vitamina bukvalno hrane krv
Poboljšanje zdravlja krvi pojačaće mogućnost tela da se bori sa infekcijama i brzo očisti organizam
Krv je esencijalna za organizam jer prenosi kiseonik i hranljive materije do organa u telu zato je neophodno hraniti se tako da obezbedite sve hranjlive sastojke koji su potrebni za krv.
Da bi krv bila zdrava potrebno je nekoliko vitamina, ali su ključni gvođže, vitamin B12 i folna kiselina.
Gvožđe
Postoje dva izvora gvožđa biljni i životinjski. Biljni izvori gvožđa su obogaćene žitarice, pasulj, sočivo, tofu, spanać, suvo voće, sok od šljiva i orasi. Kada je reč o namirnicama životinjskog porekla tu uključujemo piletinu, crveno meso i ribu.
Vitamin B12
Nedostatak ovog vitamina može da izazove anemiju. Najviše ga ima u namirnicama životinjskog porekla, mleku,piletini, ćuretini, ribi i većini mlečnih proizvoda.
Folna kiselina
U namirnice koje su bogate folnom kiselinom ubrajamo tamnozeleno lisnato povrće, pasulj, grašak, orašaste plodove, a od voća jagode, limune, pomorandže, banane i dinje.