SODA BIKARBONA I MED Moćna kombinacija koja uništava nezdrave ćelije, a pravi se jednostavno

alo.rs/S.Ć. | Žena 28.09.2022 14:37

Ovu mešavinu možete da konzumirate i ako nemate ozbiljnih tegoba, jer je poznata kao odličan "čistač" tela

Foto: Foto: Youtube/printscreen

Kombinacija sode bikarbone i meda može izgledati kao bizarna ideja, ali postoje dobri razlozi zašto možete uvesti ove namirnice u svoju ishranu.

Kombinacija ove dve namirnice savršeno leči organizam od malignih bolesti. 

Ideja o mešanju sode bikarbone sa javorovim sirupom ili medom deluje bizarno jer se opasne ćelije hrane šećerom. Ali šećer ovde deluje drugačije.

Soda bikarbona u kombinaciji sa medom može neutralisati najopasnije ćelije.

Maligne ćelije ne uspevaju da iskoriste šećer za rast jer ih soda bikarbona neutrališe, piše Novi.ba.

Javorov sirup ili med ide ka opasnim ćelijama (koje troše 15 puta više glukoze od zdravih ćelija), a uz pomoć soda sirupa direktno ulazi u opasne ćelije.

Ali ovu mešavinu možete da konzumirate i ako nemate ozbiljnih tegoba, jer je poznata kao odličan "čistač" tela. Sedeći život, život u gradu punom smoga, stres, alkohol, pušenje - sve su to jako dobri razlozi zašto vam je potreban ovaj recept.

Alkalna svojstva ovih namirnica ne dozvoljavaju bakterijama i nezdravim ćelijama da prežive, tako da ih uklanjaju i održavaju vaše telo zdravim.

Recept za čišćenje organizma pomoću sode bikarbone i meda:

Ako želite da očistite organizam, pomešajte jednu kašičicu sode bikarbone i tri kašičice meda i rastvorite deo po deo u ustima tokom 24 sata. Uradite ovaj ritual jednom nedeljno, a zatim napravite pauzu nakon dva meseca. Ako je potrebno, možete ponoviti tretman nakon nekog vremena.

Expand player
Pogledajte više