KARDIOHIRURG OTKRIVA Četiri kašike ovog starog leka dnevno sprečava skok krvnog pritiska
Ovaj zdravstveni problem ima oko milijardu ljudi širom sveta, i, ako se ne kontroliše, povećava rizik od srčanih bolesti i moždanog udara. Četiri kašike jednog starog leka su se pokazale kao neprikosnovene u uklanjanju skokova pritiska.
Vreme je pokazalo da je prirodni tretman efikasna i prirodna metoda. Zbog toga se sve više ljudi sada okreće alternativnoj medicini.
SMESA ĐUMBIRA, LIMUNA I BELOG LUKA
Ovaj recept potiče iz Nemačke. Eliksir sadrži tri moćna sastojka: limun, beli luk i đumbir. Svaki od njih je već sam po sebi vrlo koristan, ali kada se spoje u jedan lek mogu da naprave čuda.
Beli luk je dobro poznat po svojim antibakterijskim, antiseptičnim i antivirusnim svojstvima. Sastav belog luka uključuje širok spektar elemenata u tragovima: natrijum, kalijum, kalcijum, cink, fosfor, bakar, koji pozitivno utiču na krvne sudove. Pored toga, beli luk je bogat vitaminom C, B6, manganom i vlaknima.
Koren đumbira je poznat po tome što je odličan prirodni izvor antioksidanata. Takođe, veoma je koristan za ljude koji pate od digestivnih problema. Đumbir se smatra neverovatnom biljkom sa antidotnim svojstvima. A aktivni sastojak gingerol, koji je uključen u njega, efikasno je sredstvo u prevenciji i lečenju raka debelog creva.
Konačno, limun je skladište vitamina C. Voće ima alkalna svojstva koja regulišu kiselost u telu. Pored toga, agrumi imaju blagotvorno dejstvo na opšte stanje tela, pojačavajući imuni odgovor i poboljšavajući metaboličke procese.
Smeša na bazi belog luka, limuna i đumbira, prokuvana vodom, biće odličan i efikasan lek u borbi protiv začepljenih arterija i padova pritiska.
TINKTURA PROTIV VISOKOG PRITISKA
4 limuna sa korom
4 glavice belog luka
2 kašike rendanog đumbira
2 kašike vode
PRIPREMA
Temeljno isperite limun i đumbir. Narežite limun sa koricom i ostavite da se malo kuva. Zatim oljuštite beli luk i đumbir.
Pomešajte kriške đumbira, belog luka i limuna u blenderu dok sve ne postane glatko. Smesu sipajte u šerpu, prelijte vodom i pod stalnim mešanjem pustite da proključa.
Ohladite, a zatim procedite tečnost. Sipajte eliksir u staklene tegle i čuvajte u frižideru.
Pijte 1 čašu na prazan stomak 2 sata pre jutarnjeg obroka. Pijte tri nedelje. Možete dodati med po želji! Zatim napravite pauzu od nedelju dana pa započnite lečenje opet.
PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI
Komentari (0)