IZNENADIĆETE SE ŠTA JEDU MILIONERI! Sve detalje otkriva njihova privatna kuvarica
Kuvarica Bruk Bevski je otkrila šta njeni bogati klijenti vole da jedu.
Tipičan ručak
- Teleća ili pileća supa s nudlama od tikvica i drugog povrća
- Mediteranska salata sa grilovanim tikvicama, paprikom i patlidžanom. Začini se prelivima sa limetom, kurkumom i svežim biljkama
- Organska riba, kao što je divlji bakalar, list i sveži losos
- Zdravo povrće sa koštunjavim voćem i semenkama kao prilog
- Jela od pirinča sa začinskim biljkama i suvim višnjama
Najčešća večera
- Organska posna riba
- Grilovana piletina sa niskokaloričnim nudlama od algi
- Pirinač od karfiola
- Organsko povrće kuvano na pari sa sosom od belog luka
- Humus
- Baba ganuš (namaz od patdližana)
- Veganski caciki sos sa kokosovim mlekom, krastavcem, limunom, peršunom
Bruk kaže da poseban ukus jelima daju limun, sveže biljke, čili i citrusi, pa ne moraju da im se dodaju ulja i šećer. Umesto suncokretovog ulja koristi ulja od avokada i susama.
PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI
Komentari (0)