NEKAD JE PLAĆANA SUVIM ZLATOM Sa samo jednom kašikom ove biljke isčistićete organizam, ali oprezno sa spremanjem
Nenad Stamenović, poznatiji kao Neša Travka, travar, kulinar, planinar, diplomirani eko-turizmolog, nekadašnji šef hilandarske kuhinje i autor emisije "Neša Travka" na domaćem "Kitchen TV-u", savetuje kako da uz čaj od kičice izbacite otrove iz organizma.
"U starom Rimu kičica je bila poznata kao trava od 1.000 zlatniкa, jer se plaćala zlatom. Izbacuje otrove iz jetre, čisti кrv, obara visoкu temperaturu, koristi se i posle hemio i radio terapije, ali i kao prah za rane koje sporo zarastaju", priča Neša.
Priprema i upotreba:
Kašičicu kičice stavite u provrelu vodu, pustite da odstoji 10 do 15 minuta, procedite i pijte nekoliko puta na dan.
Napomena: Svaki čaj se uzima 10 dana, a onda se pravi pauza. Pre upotrebe bilo kojeg prirodnog leka konsultujte se sa svojim lekarom.
PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI
Komentari (0)