Pirinač
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Uzmite vrstu riže po vašem izboru, stavite  onoliko kašika riže koliko imate godina (npr. 35 godina – 35 kašika).

Dobro isperite i uspite u jednu veću staklenu teglu.

Teglu napunite toplom prokuvanom vodom, zatvorite poklopcem i ostavite u frižideru preko noći.

Ujutro svu vodu iscedite. Uzmite 1 veliku kašiku tog pirinča i kuvajte koliko treba – bez soli (u drugoj, običnoj vodi).

Pojedite skuvan pirinač na tašte, poželjno do pola osam ujutro.

Preostali pirinač zalijte prokuvanom ohlađenom vodom i ostavite u hladnjaku do sledećeg jutra.

Ovu proceduru za čišćenje organizma ponavljajte svaki dan dok ima pirinča u tegli.

Postoji jedan uslov: posle uzimanja pirinča ujutro, poželjno da ne jedete i ne pijete najmanje 3 sata.

Ne zaboravljajte unositi tečnost u organizam – minimum 2 l dnevno. Najbolje – vodu i zeleni čaj.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading