OSTAVILA MUŽA I TROJE DECE ZBOG NJEGA Šta se dešava sa Megan Foks, otpratila i repera sa Instagrama - Ponovo slobodna i razuzdana

alo.rs/ S.Ć. | Žena 13.02.2023 11:56

Na svojoj stranici postavila je fotografiju pisma koje gori u kanti za smeće sa porukom: "Možete da osetite nepoštenje. Sve je u vašem dahu."

Foto: Profimedia/Foto: Profimedia

Pitanja u vezi sa napuštanjem Megan Foks svog verenika Machine Gun Kelli-a postala su aktuelno u subotu uveče nakon što je glumica izvajanog tela izbrisala svaki trag repera sa svog Instagrama.

Ova 36-godišnja glumica već duže vreme nagoveštava da stvari postaju teške između njih dvoje i čini se da je došlo do izražaja nakon što je na svojoj stranici takođe postavila fotografiju pisma koje gori u kanti za smeće sa porukom: "Možete da osetite nepoštenje. Sve je u vašem dahu."

Objava je uključivala fotografiju Foksove u crnoj odeći koja otkriva zgodno telo, sa zglobom još uvek u jarko roze protezi, kako stoji ispred ne tako suptilno postavljenog postera na kome je pisalo: „Kad ne možeš da odeš“. Glumica je primećena u istoj haljini na Drejkovoj zabavi Super Boula gde je stajala rame uz rame sa MGK-om što je navelo mnoge da nagađaju da li se nešto dogodilo na ili posle žurke.

Foks se takođe potrudila da prestane da prati skoro sve sa svog Instagrama, osim Harija Stajlsa, Timotija Šalameta i Eminema - jednog od najvećih rivala MGK-a. Dodavanje repera Slim Shaddija bilo je najzapaženije jer su mnogi na Tviteru verovali da Foks pokušava da odnese poen svom vereniku. POGLEDAJ GALERIJU

Zvezda Transformersa je romantično povezana sa reperom koji je postao popularni pop pank muzičar od početka 2020. godine, a dvojac se verio u januaru 2022. Njihova veza je turbulentna od samog početka, a njih dvoje tvrde da su se "pili krv" jedno drugom, penjali se na krov Rokija u Holivudu i nosili vereničke prstene sa šiljcima kako bi ih fizički povredili ako bi ikada pokušali da ih skinu.


Tek kada se Megan pojavila na žurci pre Gremija sa potresom mozga i slomljenim zglobom, stanje u vezi ovog para je postalo jeozbiljno pitanje. Glumica je odbila da uradi bilo kakve intervjue sa pevačem koji je te večeri bio nominovan za najbolji rok album i njih dvoje su bili primetno manje zajedno u odnosu na ranije. Foks i MGK tek treba da potvrde ili demantuju svoj raskid.

 
Expand player
Pogledajte više