DUŠEVNA BOL MUČENE PRINCEZE Za Kejt Midlton, hodanje uz princa Harija i Megan bila je najteža stvar u životu

ALO.RS | Žena 08.04.2023 08:51

Kraljevski insajder tvrdi da je Kejt Midlton priznala članu porodice koliko joj je bilo teško da bude pored princa Harija i Megan Markl na sahrani kraljice Elizabete Druge

Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Kejt Midlton je navodno rekla da se njen ponovni susret sa Megan Markl i princom Harijem tokom sahrane kraljice Elizabete Druge bila najteža stvar koju je morala da uradi u svom životu.

Ovu tvrdnju izneo je Robert Džobson, iskusni kraljevski reporter i dobro upućen u pozadinu o kojoj je pisao u svojoj knjizi Naš kralj koja će uskoro biti objavljena.

Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

 


„Katrin je kasnije priznala starijem članu porodice da je vladala tako loša atmosfera između dva para da je šetnja s njima bila najteža situacija u njenom životu“, citira Džobson za Dejli mejl. POGLEDAJ GALERIJU


Kontroverzni događaj dogodio se u septembru 2022. godine tokom zvanične ceremonije uoči sahrane kraljice Elizabete II. kada je Kejt Midlton hodala ruku pod ruku sa svojim suprugom princom Vilijamom i pored Megan Markl i princa Harija. Spekulisalo se da je ovaj gest zajedništva pokazatelj pomirenja, ali Džobson tvrdi da je to sve bila iluzija javnosti.
Expand player
Pogledajte više