BRUTALNO IZDANJE POZNATE GLUMICE Bujno poprsje, haljina negliže stila, Megan šokirala sve (FOTO)

Maša Georgijev | Žena 19.05.2023 14:00

Megan Foks ponovno je šokirala svojim izgledom na poslednjem događaju u Nju Jorku, a bilo je nemoguće ne gledati u njene bujne grudi koje je istakla dubokim deholteom.

Foto: Profimedia/Foto: Profimedia

Megan Foks u poslednje vreme često izaziva komentare medija svojim novim izgledom, a brojni obožavatelji negoduju što se glumica predala plastičnim operacijama i uništava svoju prirodnu lepotu.

Ovog puta Megan je viđena na jednom događaju u Nju Jorku, a glumica je na crveni tepih stigla u crnoj haljini koja je na stomaku i rukama imala prozirni materijal, a nemoguće je bilo ne gledati i u njen raskošni deholte.

Poznato je da se glumica bori sa psihičkim poremećajem - telesnom dismorfijom, zbog čega je zaokupljena svojim fizičkim izgledom, a nekoliko puta je priznala da celog života nije zadovoljna svojim telom, puše Showbuzz.dnevnik.hr.

Foto: Profimedia/Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

 

Mnogima će to biti čudno jer je Megan uvek važila za jednu od nalepših holivudskih glumica, ali ona sebe ne vidi tako.

Na taj događaj stigla je sa svojim zaručnikom Mašin Gan Kelijem, ali par nije zajedno prošetao crvenim tepihom, što je opet pokrenulo šuškanja da se više baš i ne slažu.

Podsetimo, nedavno se pričalo i da je došao kraj njihove ljubavi zbog prevare, ali par je opovrgnuo sva šuškanja te i dalje imaju neprekidne izlive ljubavi na javnim događanjima, što mnogi smatraju neukusnim.

Prošle godine Mašin je zaprosio Megan, a navodno su se zaljubili na prvi pogled kada su zajedno snimali film "Ponoć u travi", a ona je ubrzo nakon toga pokrenula razvod od glumca Brajana Ostina Grina, sa kojim ima troje djece. POGLEDAJ GALERIJU

 

Expand player
Pogledajte više