Dva brza i JEFTINA POSNA jela savršena za Veliki petak! Ovako nešto još niste probali!

Blic žena/B.Z. | Ženske priče 2019-04-26 13:33:16 2019-04-26 13:33:16

Zdravo i ukusno!

Shutterstock

Miris punjenih paprika ništa ne može da zameni, a ova varijanta tradicionalnog jela sa celerom posebno je primamljiva zbog aromatičnog ukusa. Hilandarskom prebrancu poseban šarm daju paradajz i beli luk... Proverite na koji način!

 

Punjene paprike sa celerom

POTREBNO JE:

1 glavica korena celera,

4 šargarepe,

5 glavica crnog luka,

150 g sojinih ljuspica,

4 krompira,

20 suvih paprika,

200 g pirinča,

so,

biber,

mlevena crvena paprika,

ulje,

brašno.

Prebranac na hilandarski način

POTREBNO JE:

500 g pasulja tetovca,

4-5 glavica crnog luka,

2-3 čena belog luka,

150 g zrelog paradajza,

mlevena crvena paprika,

so,

peršunov list.

 

Expand player
Pogledajte više