Evo kako da napravite savršeno jaje na oko! Potrebno je jednu stvar da uradite!
Jaje na oko na ovaj način možete da stavite preko kriške hleba i uživate u sendviču bez bojazni da će vam se žumance razliti, a ukus je neverovatan
Jaje na oko je kod mnogih ljudi idealan obrok za doručak jer će vam dati energiju za dnevne aktivnosti i bićete siti.
PROČITAJTE JOŠ I OVO:
Ali nekada nam jednostavno ne uspeva dobro, pa nam se žumance razlije. Kako biste sprečili to i napravila savršeno jaje, postoje određene cake. Ključ je zapravo o vodi.
Zagrejte kašiku maslinovog ulja na tiganju, a onda pažljivo razbijte jaje i sipajte malo vode.
Poklopite tiganj poklopcem i pustite da se peče minut, dva. Na tajn način jaje će se ravnomerno ispeći, a žumance se neće razliti. Osim toga, nećete uprskati uljem šporet.
Podignite poklopac nakon 90-ak sekundi i proverite je li belance dobro isrpženo.
Stavite jaje na tanjir i lagano prstom pritisnite žumance.