noa
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Osumnjičeni se tereti za teško ubistvo, a monstrum se u danima nakon zločina ponašao kao da ništa nije učinio i tvrdio da i sam traga za tada nestalom tiktokerkom. U optužnici čije detalje otkriva Nova, postoje niz detalja koje ukazuju da je Dabetić imao nameru da ubije tinejdžerku, ali i kako je pokušavao da zavara trag stupajući u kontakt sa majkom ubijene Noe.

Zločin se dogodio u periodu između 17. i 18. juna prošle godine, a kako se sumnja, Dabetić je sa tiktokerkom bio u emotivnoj vezi, a kobnog dana kada je došla kod njega u stan u centru Beograda, najpre je sa njom ušao u svađu, a zatim je zadavio.

Potom je njeno telo isekao u nameri da sakrije tragove i tokom istrage nestanka tinejdžerke pravio se da ništa ne zna, te da Noa kobnog dana nije ni stigla kod njega. Portal Nova imao je uvid u optužnicu protiv Dabetića, a brojni dokazi ukazuju da je on želeo da ubije tinejdžerku, te da je bio svestan onoga što je učinio.

Noa

Društvene mreže

 

Jedan od dokaza koji ukazuju da je Ognjen Dabetić imao jasnu nameru u prikrivanju monstruoznog zločina jeste i slanje poruka majci ubijene Noe, dva dana nakon što je ubio oštećenu, sa njenog telefona.

„U telefonu oštećene uočene su sms poruke od 20. juna u 6 časova i 30 minuta, a kada majka ubijene devojke šalje poruku: „Što se ne javiš, ej?“, a nakon osam minuta osumnjičeni odgovara: „Baterija 5 pec (odsto), javljam se, sa njimmm“. Nakon dva dana, 22. juna u 03.43 časova, osumnjičeni šalje opet poruku majci: „Za deset dana se vraćam, idem u Beč. Ljub“, navodi se u optužnici.

Ove poruke nastale su nakon što je, prema optužnici, Noa Milivojev već bila ubijena na monstruozan način.

Osumnjičenom Ognjenu Dabetiću zbog svirepog ubistva preti doživotna robija.

Noa Milivojev

Printscreen

 

Podsetimo, Noa Milivojev je transrodna osoba, a rođena je u Kovilju kraj Novog Sada. Na svom profilu na društvenim mrežama, pretežno na Tiktoku, pratio ju je veći broj ljudi sa kojima je delila pojedinosti iz svog života. Njeno telo otkriveno je sredinom leta prošle godine u stanu u Ulici cara Lazara u centru Beograda, a osumnjičenom Ognjenu Dabetiću stavljene su lisice na ruke.

Nakon stravičnog zločino otkriveno je i da je mlada tiktokerka trpela nasilje na društvenim mrežama, odnosno bila izložena različitim uvredama.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading