Nemačka policija
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Kako prenose nemački mediji, ubistvo se dogodilo u nedelju u 2.25 u centru Diseldorfa i to posle kraće rasprave između dvojice muškaraca.

- Ubijeni Aleksandar M., bio je poznat po tome što se bavio borilačkim veštinama, MMA borac je bio, a u Diseldorfu je držao restoran ispred kog je i ubijen. Prema rečima očevidaca, sukob je počeo u lokalu pošto je osumnjičeni pretio gostima, a onda se posvađao i sa vlasnikom restorana. Navodno, rešili su da izađu napolje kako bi rešili problem. Međutim, svađa je postala još gora i osumnjičeni je iznenada izvadio pištolj i nekoliko puta pucao u čoveka- navode albanski mediji.

Hitna pomoć je brzo stigla na mesto zločina, ali nesrećnom sportisti iz Srbije nije bilo spasa.

Kako navode izvori nemačkih medija, ubica se posle zločina vratio u restoran u kom je odmah i uhapšen.

- Za sada nije poznato da li su se ubica i žrtva poznavali odranije ili su se te noći prvi put sreli i posvađali. Rustem Lapi navodno je takođe godinama živeo u Nemačkoj - navode oni.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Danka je nestala pre tačno mesec dana, a potraga za njenim telom i dalje traje! #fypシ #fypシ゚viral #srbija #dankailić💔 #dankailić #alo #alodnevnenovine #alonovine ♬ Action Music(853437) - Pavel

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading