Aleks M
Foto: Printscreen/screenshot Youtube

Uhapšeni Albanac Rustem Lapi (52) u Srbina je pucao ukupno pet puta ispred njegove kockarnice, a Močević je preminuo na mestu, te su lekari Hitne pomoći mogli samo da konstatuju smrt.

Kako dalje saznajemo, policija je osumnjičenog za ubistvo zatekla pored mrtvog repera, a zločinu je prisustvovalo više osoba koje su u nedelju uveče bile u kazinu.

- Aleks je pre mesec dana otvorio kockarnicu u Diseldorfu, a Albanac koji ga je ubio je dolazio u njegov lokal i čuli smo da mu je dugovao neki novac. Kobne večeri, kada se sve izdešavalo, Aleks uopšte nije bio u kockarnici. Njega su pozvali u pola noći da dođe u kazino zbog toga što je taj Albanac pravio probleme. Aleks je odmah stigao tu, i prvo je došlo do rasprave, a onda je osumnjičenom rekao da izađu napolje ako želi da razgovara, ali niko se nije nadao da će doći do ovoga - ispričao je svedok stravičnog događaja za Kurir.

Kako nam je dalje rekao sagovornik, reper je imao tri rane od metka na stomaku i dve u predelu srca.

- Prvo mu je ispalio hice u stomak, a posle toga mu je pucao i u srce dva puta i ubio ga tako na licu mesta - kaže izvor.

I ubijeni reper je imao pištolj kod sebe, ali u ovom incidentu ga nije upotrebio uopšte, niti je stigao da ga potegne. Međutim, njegov ubica je sve vreme do dolaska policije sedeo pored njega koji je bio u tom trenutku u lokvi krvi.

- On nije hteo da se pomeri od tela, kako neko ne bi eventualno sklonio Aleksov pištolj. Verovatno je zato sve vreme bio pored svoje žrtve, jer će ovako moći da se vadi da je u pitanju bila samodbrana, a svi mi koji smo bili prisutni znamo da Aleks nije potegao pištolj - kaže izvor.

Podsetimo, Srbin koji je godinama živeo u Nemačkoj, Aleksandar Močevića, ubijen je juče u ranim jutarnjim časovima ispred kockarnice.

- Ubijeni Aleksandar je u Diseldorfu držao kockarnicu ispred koje je i ubijen. Prema rečima očevidaca, sukob je počeo u lokalu pošto je osumnjičeni pretio gostima, a onda se posvađao i sa vlasnikom restorana.

Navodno, rešili su da izađu napolje kako bi rešili problem. Međutim, svađa je postala još gora i osumnjičeni je iznenada izvadio pištolj i nekoliko puta pucao u Aleksandra - naveli su mediji.

Alo.rs/Kurir.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Stanislav

29.04.2024 23:25

Tuga bol cemer I jad za mladog coveka .vas siptar ce istruleti u zatvoru

Stanislav

29.04.2024 23:25

Tuga bol cemer I jad za mladog coveka .vas siptar ce istruleti u zatvoru