prodavnica
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Kompanija nije potvrdila koliko će zaposlenih biti pogođeno zatvaranjem, ali je saopštila da ova odluka utiče na svo osoblje.

Očekuje se da će restorani početi da se zatvaraju od sredine maja nakon procesa konsultacija.

pica

Foto: Shutterstock

 

Grupa je ranije rekla da planira "strateška zatvaranja" kako bi oslobodila novac za investicije i poboljšala profitabilnost na svojim preostalim lokacijama u Velikoj Britaniji.

Sada je obelodanila da su 43 restorana označena kao 'lokacije sa lošim učinkom koje više nisu finansijski održive'.

TRADICIONALNI RESTORANI PROŠLOST?

Iz Papa Džons su rekli da planiraju da povećaju ulaganja u istraživanje i tehnologiju, kao što je bolje korišćenje podataka o kupcima, kao deo svoje strategije u Velikoj Britaniji. Takođe je rečeno da će se osvrnuti na razvoj novih tipova lokacija izvan tradicionalnih restorana, kao što je proširenje u parkove za odmor, i da će "najaviti druge velike maloprodajne partnere u narednim mesecima".

POZNATI LANAC RESTORANA ZATVARA 43 OBJEKTA: Evo kakav sudbina čeka radnike

Foto: Shutterstock

 

 

Kris Filaktu, generalni direktor Papa Johns UK, rekao je:

- Naš prioritet su članovi našeg tima, koji će imati punu podršku tokom ovog procesa. Naš cilj je da radimo sa pogođenim članovima tima i pokušamo da pronađemo mogućnosti za preraspoređivanje tamo gde su pozicije dostupne.

- Iako je ovo teška odluka, zatvaranje ovih loših lokacija daće nam priliku da ponovo investiramo u prave lokacije sa pravim partnerima za dugoročni rast - rekao je Filaktu.

Izvor: Dejli mejl

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading