danka ilić
Foto: Alo/Dejan Briza

Imam iz Plava Sead Jasavić ostavio je, ne samo vernike, već obične ljude zatečene i šokirane dozom mržnje i bezosećajnosti koju je pokazao objavom na Fejsbuku.

Onaj koji bi trebalo da, u duhu vere, širi poruke mira, svirepu smrt nedužnog deteta koje je trebalo 6. maja da napuni dve godine prokomentarisao je sa monstruoznom rečenicom:

"Danka – danak u krvi baštinjenja genocidne ideologije."

 

 

Kada je u komentarima naišao na negodovanje zbog svog stava, imam je nastavio elaboraciju „zašto nam se ovo dešava“, te rekao da će to biti tako dok god deca u školama uče "Gorski vijenac", te poručio da „nisu ovo nacionalne teme – već je u pitanju refleksija kompletnog ponašanja državnog sistema Srbije – koji ne sankcioniše već skriva zločince i ne priznaje svoje zločine – i ne ulazi u nacionalnu fazu katarze!"

Nažalost, ništa manje šokantni nisu komentari i njegovih sledbenika. Tragedija koja je, činilo se, ujedinila region, pobornicima širenja neistina samo je poslužila za bezočno širenje laži, pišu "Novosti".

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Dušan

08.04.2024 06:39

Dobro znamo čija vera je provodlla danak u krvi, tako da i ne čudi komentar nekoga kome je tako nešto zapisano u genima.

Petar

08.04.2024 18:22

Uhapsiti i kazniti ga zbog iskazivanja verske mržnje. Dosta više tolerancije pod plaštom bratstva i jedinstva koje ne postoji. Da tako kaže pravoslavni paroh odmah bi ga uhapsili ili stavili na stub srama.

Mik

08.04.2024 19:43

Klasican govor mrznje,krivicno delo po zakonu RS. Nadam se da je vec uhapsen...