UŽAS! PUCAO BIVŠOJ DEVOJCI U GLAVU U KOZMETIČKOM SALONU, PA PRESUDIO SEBI Stravičan zločin u Novom Sadu ledi krv u žilama
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Pre godinu dana dogodio se stravičan zločin u Novom Sadu koji je potresao celu Srbiju! Vuk R. (34) je pištoljem izrešetao svoju bivšu devojku Ivanu R. (26) u frizerskom salonu, naočigled svedoka, a zatim je pucao sebi u glavu!

Zločin se dogodio 10. maja 2023., a kako su ranije navodili mediji, monstrum je ranije zlostavljao devojku zbog čega je imao zabranu prilaska.

Kako se ranije pisalo, mladić je prvo pucao u izlog salona, a potom je ušao unutra i ubio devojku. Čulo se 4-5 hitaca. Srča razbijenog izloga rasuta je bila svuda po trotoaru.

- Oboje su došli iz Bača, pa su se verovatno otuda poznavali. Bili su u vezi skoro godinu dana, ali su u poslednje vreme često raskidali i ona je praktično pokušavala da pobegne od Vuka. Ona je bila plemenita devojka, obožavala je životinje, a studirala je geografiju na Prirodno-matematičkom fakultetua u Novom Sadu, Radom u kozmetičkom salonu i solarijum dopunjavala je džeparac za studije - kazao je tada za Informer poznavalac dečka i devojke.

UŽAS! PUCAO BIVŠOJ DEVOJCI U GLAVU U KOZMETIČKOM SALONU, PA PRESUDIO SEBI Stravičan zločin u Novom Sadu ledi krv u žilama

Društvene mreže

 

Pre nego što se dogodila tragedija, njemu je krajem aprila 2023. bila izrečena mera zabrane prilaska devojci zbog prijavljenog nasilja, oduzeto mu je oružje koje je imao u legalnom posedu, a suspendovan je s posla u jednoj prodavnici oružja u Novom Sadu gde je radio.

Nažalost, tu zabranu je monstrum kršio, a navodno se Ivana plašila da ga prijavi.

BONUS VIDEO

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading