nesreca
Foto: Printscreen/Instagram/192.rs

Nesreća se dogodila oko 19 časova na kružnom toku „Preka kaldrma“, kad je vozač, najverovatnije usled neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad automobilom, izleteo s puta i udario u kameni krst.

Mladić je ostao na mestu mrtav, a kola su poptuno uništena.

Prema rečima svedoka, od siline udarca motor vozila je završio u njivi pedesetak metara dalje od mesta udesa.

nesreca

Instagram/192.rs

 

 

Po rečima meštana, na tom mestu se često dešavaju saobraćajne nezgode jer se tu ukrštaju četiri lokalna puta.

Fudbaler Aleksandar Kristijan Marković (29) poginuo je 20 12 2022. godine u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada se svojim "mercedesom" zakucao u betonski krst , a neposredno pre smrti sedeo je sa svojim prijateljima u kafiću.

nesreca

Instagram/192.rs

 

 

Nesreća se dogodila oko 21 sat u mestu Preka Kaldrma, u centru kružnog toka koji se nalazi između dve opštine - Surčin i Pećinci.

nesreca

Instagram/192.rs

 

 

- Kobne večeri mladić je bio s prijateljima u selu Ašanja odakle je rodom, nakon što je za predstojeće praznike došao kući iz Nemačke, gde je posolednje dve godine živeo i radio kao vodoinstalater. Sedeo je, smejao se i bio je vidno i dobro raspoložen dok je bio u kafiću, a onda se pozdravio sa prijateljima i rekao im da ide kod oca u Šimanovce - rekao je tad poznanik nastradalog Markovića upoznat sa slučajem i dodao:

- Prijatelji su mu govorili da ostane još malo, ali je on hteo da ide kod oca. Seo je u svoj terenac "mercedes" i uputio se ka Šimanovacima. Kada se "mercedesom" približio kružnom toku, iz za sada nepoznatih razloga, počeo je da krivuda po putu i direktno udario u betonski stub koji nosi krst, a koji je bio nasred puta - rekao je njegov poznanik.

 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading