žena u prirodi
Foto: Printscreen/tiktok.com/southernadventurehunter

Ona redovno deli detalje iz svog svakodnevnog života na društvenim mrežama, što privlači pažnju mnogih zbog njene neobične situacije. Jedan od najšokantnijih trenutaka koji je podelila bio je prikaz kako iznosi smeće.

U reci Satila u Džordžiji, gde Kejti živi, postoje mnoge opasnosti, uključujući aligatore koji vrebaju iz vode. Da bi iznela smeće, Kejti se mora posebno pripremiti.

Ona oblači posebne pantalone koje su nepromočive, stavlja kese sa smećem u kajak i započinje svoju rizičnu avanturu kroz mutnu vodu. Dok vesla, pazi na aligatore i druge opasnosti, a kad stigne do kopna, seda u mali terenac i vozi do najbližeg kontejnera da baci smeće.

U jednom od svojih videa, Kejti je spomenula da je kapija do kontejnera bila zaključana, što je predstavljalo dodatni izazov. Uprkos svim tim svakodnevnim iskušenjima, Kejti uživa u miru i prirodi koja je okružuje.

U razgovoru za New York Post, istakla je da je ovakva izolacija donela spokoj njenom mentalnom i fizičkom stanju, i da je bube, aligatori i zmije ne plaše kad ima tako predivan život.

Kejti je objasnila da je kuću kupila nakon što su joj deca odrasla i započela svoj život. Ova nova faza njenog života donela joj je mir i radost, uprkos svakodnevnim izazovima i opasnostima koje sa sobom nosi život u izolaciji.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading