NIJAZ KUPIO ŽENU ZA 5.000 MARAKA Digao 20 kredita, a za nju je imao 2 stroga uslova! 17:32 Razonoda 0
JA SAM MELINA DŽINOVIĆ I ŽELIM DA PRIJAVIM NASILJE! Otkriveno šta je sve kreatorka rekla u policiji nakon drame u vili! 11:00 Vip 0
SVAKI METAR OVE KUĆE PRIPADA I MENI! Melina napravila haos u vili na Senjaku, Haris obelodanio strašne stvari u javnost! 08:08 Vip 0
MARKO MI JE SRUŠIO SVE PLANOVE Luna Đogani nije ovako zamišljala svoj život, javno progovorila o svemu 12:50 Vip 0
OGLASILA SE ĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ I TONIJA! Ovim potezom jasno stavila do znanja šta misli o razvodu, uputila majci ovo 08:32 Vip 0
ISTINA O BRAKU JELENE TOMAŠEVIĆ I IVANA BOSILJČIĆA: Glumac prvi put otvorio dušu i priznao "Shvatili smo da nema više čekanja" 10:56 Razonoda 0
DECA SU ZNALA SVE, KREĆU SE PO GRADU! Haris Džinović otvorio dušu posle razvoda od Meline, priznao javno šta je izgovorio sinu! 15:31 Vip 0
"TREBALO JE DA SMANJI POSAO, ZATO JE TONI NAŠAO MLAĐU" Komšije Dragane Mirković razvezale jezik u jeku razvoda od Bijelića! 18:14 Vip 0
MELINA ME JE VARALA GODINAMA, SA SINOM SE NE ČUJE! Velika ispovest Harisa Džinović, haos se nastavlja, sve obelodanio javno! 17:59 Vip 1
PREVARIO ŽENU, SRAMOTA, U ŠOKU SAM! Pevačica bez dlake na jeziku o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića, ne može da ćuti 16:35 Vip 0
UDALA SE JEDNA OD SIJAMSKIH BLIZNAKINJA Evo kako izgleda njihov bračni život i da li ''dele'' muža! 15:26 Razonoda 0
JELENA GOLUBOVIĆ PROGANJALA MUŽA ISIDORE BJELICE? Isplivale šok tvrdnje nakon što je napala književnicu da joj duguje novac 12:45 Vip 0
SLAĐANA JE SRĐANU ZABOLA SEKIRU U GLAVU Zbog para i toga što nije bila srećna u braku ZAMALO DA MU DOĐE GLAVE 09:12 Hronika 0
GOCO, SVI GA MRZIMO ZBOG TEBE! Sanja Marinković javno otkrila šta misli o Ivanu Marinkoviću, voditeljka nemilosrdna 13:27 Vip 0
UMIRAO MI JE NA RUKAMA! Potresna ispovest Goge Sekulić o velikoj životnoj tragediji, zbog koje je grcala u dugovima 06:30 Vip 0
TEODOSIĆ I JELISAVETA ŽIVE ZAJEDNO, ALI... Novi detalji razvoda glumice i košarkaša, sada je sve jasno! 08:15 Vip 0
,,JA SAM VLASNIK KUĆE, ŽENA NIJE ULOŽILA NI DINAR'' Skandalozna odluka jednog muža posvađala internet! 09:39 Razonoda 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore 19:35