Toni i Dragana
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Vest da se Dragana Mirković i Toni Bijelić razvode, iznenadila je mnoge, pa i pripadnike estrade, a šokirani su i njene kolege i koleginice.

Sada se oglasila i Draganina dugogodišnja prijateljica, pevačica Zorica Marković, koja je na samom početku istakla da nije imala pojma šta se dešava u njihovom braku.

Da mi je bilo ko rekao da Dragana i Toni imaju bilo kakvu vrstu problema u braku, ja bih rekla da je to nemoguće. Prvo sam mislila - svašta se piše o svima, pa na kraju krajeva i o meni su svašta pisali... Međutim, kada je i ona potvrdila, bilo mi je jasno da je istina. Draganu jako volim, dobre smo, znamo se sto godina, uvek je bila ista prema meni... Lepa, uspešna žena - počela je Zorica, te dodala:

Draganu duže znam, ona je moja koleginica, ali Toni je prema meni bio uvek gospodin i ja ne mogu da držim ničiju stranu - kazala je, ali je naglasila da je uvek na ženskoj strani, kada je ina na bilo koji način oštećena.

Instagram

Foto: Printscreen/instagram

 

Zorica je istakla da o razlozima njihovog rastanka ne želi da zalazi.

- Mi možemo samo da nagađamo, ali smatram da u to ne treba dirati. Oni su stvarno bili primer dobrog i uspešnog braka na estradi u svakom smislu te reči - priznala je Zorica, a potom se dotakla i objave Jelene Karleuše:

Možda Jeca nešto više zna od mene. Ako je tako, onda okej. Nije ona to džabe izjavila, možda ima neke informacije vezane za ovaj slučaj, a možda i neke generalno... Složila bih se sa njom da su te prevare u braku generalno više sa muške strane.

Zorica Marković

Printscreen/Pink.rs

 

Markovićeva je i sama priznala da je bila prevarena, o čemu je u više navrata i pričala po emisijama.

Znam brakove gde je muškarac prevario ženu posle 30 godina braka, u njegovim šezdesetim godinama. Da li se osećaju nemoćni, kao, oni su "muškarčine", pa da se dokažu, pa pogreše... Ali m, to ih košta mnogo. Mislim da je žena uvek žrtva u svakom smislu reči, bez obzira na ravnopravnost. Mislim da to nije u redu, ali nikada se to neće promeniti. To je bilo otkako je sveta i veka - rekla je pevačica, a na samom kraju se dotakla i navoda da Toni već mesecima navodno živi sa drugom ženom, što je njegov advokatski tim danas demantovao, ali se Zorica iznervirala:

- Ako je tako, to je sramota! Dragana to nije zaslužila. To sam sigurna. Ona je žena dama, majka... - zaključila je Markovićeva za "Svetski Radio" i uputila Dragani poruku da bude jaka.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading