Alo!/V.P./Mediji ''MNOGO NAM ZNAČI ŠTO STE DOŠLI'' Patrijarh Porfirije održao opelo i u školi gde se dogodila tragedija 19:54 Hronika 0
Alo!/V.P./Mediji DEČAK UBICA IMA 3 OPCIJE, JEDNA JE SLOBODA Evo šta može da bude sa Kostom posle psihijatrijskog veštačenja 19:22 Hronika 0
Alo!/V.P./Mediji DRAGAN VLAHOVIĆ - SUPERHEROJ DECE Muk okovao Beograd, a na dečjem crtežu piše: ''Mama, ti ne znaš koliko je on bio dobar'' 17:57 Hronika 0
Alo.rs/Republika POZNAJE GA OD ROĐENJA, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Komšinica dečaka ubice otkrila da je ocu zamerala uvek jednu stvar! 17:35 Hronika 0
Alo!/V.P./Mediji OGLASILE SE SUDIJE I TUŽIOCI Podrška inicijativi da se smanji granica krivične odgovornosti 17:35 Hronika 0
Alo/Nina Denda UŽIVO JE IGRAO IGRICU SA PREPREKAMA I CILJEM DA UBIJE NEPRIJATELJA Psihološkinja objasnila kako je dečak od 13 godina mogao da počini monstruozni zločin 17:00 Hronika 0
Alo/Nina Denda "INTELEKTUALNO NATRPOSEČAN, EMOCIONALNO NERAZVIJEN, VERUJE DA RADI ZA OPŠTE DOBRO" Detaljna psihološka analiza osnovca koji je počinio masakr 16:45 Hronika 1
Alo!/V.P./Telegraf.rs UČENIK IZ ''RIBNIKARA'' OPISUJE KAKO JE PREŽIVEO: ''Prvo je pucao u nastavnicu, a ja sam se bacio ispod klupe'' 16:44 Hronika 0
Alo! ''IZVINJAVAMO SE GLEDAOCIMA'' - NASTAVNICA ISTORIJE JE ŽIVA: Stigao demanti o smrti teško ranjene nastavnice na Vračaru 15:55 Hronika 0
N.D/D.R. OVO SU SVI DETALJI Otkrivamo sve o stanju ubice sa Vračara, od ovoga se ledi krv u žilama, a evo šta se dešava sa njegovim ocem 14:37 Hronika 0
Alo/M.J./Mediji IMITIRAO SCENE MASAKRA NA VRAČARU, NADLEŽNI ODMAH REAGOVALI Škola u Kaluđerici zvala policiju zbog neprimerenog ponašanja učenika 14:33 Hronika 0
Alo/M.V. VODITELJKA ZAJECALA UŽIVO U PROGRAMU Bojana Ristivojević ne može da dođe sebi: "Teško mi je da pročitam ovo" 14:18 Vip 0
Alo/M.J./Mediji SPREMALA SE ZA SLIKANJE, PA OTIŠLA U SMRT Deka ubijene dežurne učenice neutešan: Umesto da moja unuka sahranjuje mene, ja nesrećnik moram nju! 14:17 Hronika 0
Alo/Nina Denda RODITELJIMA NEĆE BITI ODUZETO STARATELJSTVO Saznajemo nove detalje slučaja masakra na Vračaru 13:50 Hronika 0
Alo/Nina Denda ZA OVO SE TERETI Alo! saznaje šta se dešava sa ocem dečaka koji je počinio masakr na Vračaru 13:30 Hronika 0
Alo/N.D. "IMAM JA JEDAN POKLON ZA NJEGA" Mrežama kruži navodna prepiska Koste sa drugom dan uoči masakra (FOTO) 13:26 Hronika 0
Alo/Nina Denda DO PONOĆI JE DAVAO ISKAZ Alo! saznaje gde se sada nalazi K.K. i kakva kazna ga čeka za masakr 12:55 Hronika 0
Alo/Nina Denda SAZNAJEMO Stigao je toksikološki nalaz, evo da li je K.K. bio pod dejstvom narkotika! 12:32 Hronika 0
Alo/N.D. "I ONI TO MOGU DA URADE" Milica Todorović van sebe nakon masakra u školi na Vračaru, pevačica uperila prstom na potencijalne ubice (FOTO) 11:55 Vip 0
POTPISAN UGOVOR IZMEĐU KOMPANIJA MILLENNIUM TEAM I MARRIOTT INTERNATIONAL ČIME JE OZVANIČEN DOLAZAK PRESTIŽNOG HOTELSKOG BRENDA „Jugoslavija“ postaje Ritz-Carlton (FOTO) 16:56 Vesti 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
SA NJIMA NEMA ŠALE Ovih 13 kombinacija suplemenata i lekova ne treba uzimati u isto vreme, a evo i zašto 20:00