OVO JE PRAVO ZANIMANJE NOVAKOVIH RODITELJA Dijana i Srđan Đoković išli su na fakultete, a onda im se ovo desilo 17:50 Vip 0
Od malena nisam učena da verujem u Boga, pa nisam ni deci mogla preneti: Dijana Đoković otkrila kako je krštenje Novaka sve promenilo 10:11
DIJANA OTKRILA KAKO JE NOVAK KRŠTEN Noletova majka otvorila dušu u emotivnom razgovoru, pa progovorila o detaljima koje malo ko zna iz Đokovićevog života (VIDEO) 17:44
SVI POGLEDI UPRTI U DIJANU ĐOKOVIĆ: Javne ličnosti se okupile u Areni, evo ko je privukao najviše pažnje! (FOTO) 21:10 Vip 0
MAJKA JE MAJKA Dala je celu sebe: Izrazi lica Dijana Đoković tokom finala sve otkrivaju (FOTO) 12:29 Sport 1
NISMO MISLILI DA ĆE NJU OŽENITI Istina o odnosu Dijane i Jelene Đoković, evo šta joj je snajka poručila! 15:15 Vip 0
EVO KAKO JE DIJANA ĐOKOVIĆ PROMENILA VERU I KRSTILA SE "Mislila sam da će mi Srđan dati ime Srbijanka jer moje nije bilo pravoslavno" 21:30
VIDELA JE TO I PRIŠLA MI Dijana Đoković pokazala koliko je skromna, obradovala devojčicu na Vimbldonu, ovaj gest Novakove majke pamtiće čitav život 12:48 Sport 0
Alo/A.J. OVO NISTE ZNALI Evo kako je pravo ime Dijane Đoković, godinama ćutala o ovome, a za sve je kriv Srđan! 06:00 Vip 0
Alo/N.D. STIGAO POKLON OD SVEKRA I SVEKRVE Saška Veselinov dobila specijalnu dostavu u porodilište, evo o čemu je reč (FOTO) 11:00 Vip 0
Alo! / O. K. OVO JE ISTINA O ODNOSU SNAJE I SVEKRVE Jelena i Dijana Đoković potvrdile gradske priče, više ništa ne može da se sakrije (FOTO) 16:15 Vip 0
Alo.rs/M.Č. OTKRIVENA TAJNA IZ FINALA AUSTRALIJAN OPENA Isplivali detalji o majicama porodice Đoković, ni Novak nije znao šta mu se sprema 19:37 Sport 0
Alo/M.R. JEDNA JE MAJKA Samo je prekrila oči: Dijana nije mogla da gleda Noletovu dramu (VIDEO) 12:10 Sport 0
ALO/D.L. KAKAV GEST DIJANE ĐOKOVIĆ Noletova majka nije zaboravila sve što je australijska legenda govorila za njenog sina (FOTO) 17:43 Sport 0
ALO/D.L. DIJANA ZAPLAKALA OD SREĆE Nole prekinuo intervju, obratio se majci, a ceo stadion joj pevao pesmu (VIDEO) 13:34 Sport 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
DA LI VAS NADUTOST I GASOVI MUČE SVAKI DAN? Otkrijte uzrok i rešenje koje stvarno pomaže! 09:00 Vesti 0
KAD JE DEKOLTE VAŽNIJI OD KOŠARKE Haos na terenu, piše se istorija, ali ovog navijača ja zanimalo nešto drugo (VIDEO) 12:39