HAOS U EMISIJI UŽIVO Dušica Jakovljević doživela neviđeni blam, gledaoci ne mogu da veruju šta su čuli: "Pijana je" 18:45 Vip 0
ASMIN JAVNO ZAPRETIO DUŠICI JAKOVLJEVIĆ Skandal pred suočavanje sa Aneli, pristao, pa najavio ovu mogućnost! 10:30 Vip 0
DUŠICA JAKOVLJEVIĆ U OVOM IZDANJU VODILA EMISIJU! Ceo region priča o stajlingu voditeljke, mreže se usijale 20:15 Vip 0
DA LI SE KAJEŠ ŠTO SI NAPUSTILA PINK? Dušici Jakovljević zadrhtao glas usred emisije, izustila samo ovo! 14:35 Vip 0
DUŠICA JAKOVLJEVIĆ NA IVICI SUZA U UŽIVO PROGRAMU! Ona je nazvala "pobeguljom", voditeljka izustila samo jedno! 09:43 Vip 0
ANELI AHMIĆ NAPUSTILA ELITU! Doneta konačna odluka, pogledajte Janjuševu reakciju kada je voditeljka to saopštila! 07:25 Vip 0
DUŠICA JAKOVLJEVIĆ SE MOMENTALNO OGLASILA! Voditeljka izdala je zvanično saopštenje, progovorila o emisiji na Pinku! 15:20 Vip 0
U ELITU STIŽE NAJPOZNATIJA STARLETA NA BALKANU! Hitno oglašavanje Milice Mitrović, Dušica Jakovljević sprema haos! 23:00 Vip 0
DUŠICA JAKOVLJEVIĆ SE JAVNO OBRATILA ČELNICI PINK TELEVIZIJE! Voditeljka imala jasnu poruku za Milicu Mitrović 07:00 Vip 0
NOVO OGLAŠAVANJE DUŠICE JAKOVLJEVIĆ NAKON OTKAZA! Voditeljka uputila brutalne reči, nije mogla da izdrži 20:43 Vip 0
NE PRIPADAŠ OVDE, NARKOTICI NISU DOZVOLJENI! On se direktno obratio Dušici Jakovljević, skandal dobija novi epilog! 16:35 Vip 0
DUŠICA SKLOPILA UGOVOR S MITROVIĆIMA! Jakovljevićeva ponovo na ružičastoj televiziji, ovo su svi detalji pregovora! 07:00 Vip 0
OGLASIO SE MILAN MILOŠEVIĆ NAKON DUŠICINOG POVRATKA NA PINK Voditelj poručio samo jedno, otkrio istinu o njihovom donosu 17:35 Vip 0
OD POKAJANJA SAM JEDVA PONOVO DOŠLA Ispovest Dušice Jakovljević nakon povratka na Pink, potkačila i kolege i saradnike 17:15 Vip 0
DUŠICA OTKRILA KOJU ĆE EMISIJU VODITI Voditeljka se prvi put oglasila nakon skandala: Vraća se na Pink, ovo su svi detalji 16:32 Vip 0
DUŠICA JAKOVLJEVIĆ UŽIVALA U SUVOM LUKSUZU SA STARLETAMA Baškarila se na jahti i pozirala u mrežastim čarapama 22:00 Vip 1
POTVRĐENO! DUŠICA SE VRAĆA NA PINK! Jakovljevićeva sklopila dogovor sa čelnicima, otkriveni svi detalji! 16:14 Vip 0
MOLIO SAM DUŠICU DA KRENE NA LEČENJE! Saša Mirković tvrdi: Preti koleginicama koje su joj do juče bile rame za plakanje! 15:27 Vip 1
ODBILI SMO DUŠICU JAKOVLJEVIĆ JER NIJE POUZDANA! Hitno oglašavanje, sve isplivalo u javnost, evo šta je voditeljka uradila! 12:11 Vip 0
DUŠICA JAKOVLJEVIĆ JEDVA STOJI NA NOGAMA Voditeljka skrhana zbog smrti Bojane Janković, u suzama stigla na sahranu! 14:14 Vip 0
''PRODUCENT GRUPE JE IMAO FIKS IDEJE'' Ivana Boom Nikolić o triu sa Karleušom i Milicom, Pesmi za Evroviziju i vezi sa članom obezbeđenja 20:30 Vip 0
RASIM GAĐA DUŠU, CECA NE FALŠIRA, A DAČIĆ? „U ringu“ članovi „Damar“ orkestra o političarima i estradi 20:00 Vesti 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
''STALNO SAM GOVORILA, NE BIH DA IDU'' Baka nastradalih devojčica u Novom Sadu: Htela sam da prezdrave, ali toliko su želele (VIDEO) 00:35 Vesti 0
"AKO JE POVOD TRAGEDIJA, ZAŠTO ONDA STALNO PRAVE ŽURKE" Tetka nastradalih devojčica u Novom Sadu rekla šta misli o protestima 22:15 Vesti 87
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 29. DECEMBAR Blizanci će ponovo videti stare prijatelje, Device kreću u akciju, a ostali? 19:35
BRILJIRAO U ZVEZDI, PA TO NASTAVIO U HOLANDIJI Hvan dobio sjajno priznanje posle samo tri meseca u Fejenordu 21:15