reka noć
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Nijedno telo nije identifikovano kao telo Abdula Ezedija, koji je u bekstvu od napada 31. januara u Klepamu, preneo je "Gardijan".

Poslednji put je viđen kako šeta do mosta Čelsi u zapadnom delu Londona i snimljen je nadzornim kamerama kako se naginje preko ograde mosta u noći napada.

Tela dvojice muškaraca izvučena su u subotu iz reke, a policija tretira obe smrti kao neočekivane, o čemu treba da bude sprovedena istraga.

Iako policija i dalje poziva Ezedija da se preda i apeluje na javnost da je pozove ako ga vidi, oni navode da je verovatno da je Ezedi, koji je ranjen u napadu, sa "značajnim povredama na desnoj strani lica" - preminuo.

Ezedi je napao ženu i njene dve ćerke, stare osam i tri godine tako što je na njih bacio korozivnu hemikaliju.

On je bio u vezi sa 31-godišnjom ženom koju je napao, a raskid veze je bio mogući motiv za njegove postupke, saopštila je policija.

Žena se još uvek nalazi u bolnici u indukovanoj komi i možda će izgubiti vid.

I njena deca su povređena u napadu.

Ezedi, koji je državljanin Avganistana, došao je u Veliku Britaniju skriven u kamionu 2016. godine i dva puta je odbijen za azil pre nego što je uspešno uložio žalbu na odbijanje Ministarstva unutrašnjih poslova tvrdeći da je prihvatio hrišćanstvo.

Osuđen je za dva s***ualna prestupa 2018. godine, ali mu je dozvoljeno da ostane u Velikoj Britaniji jer kazne nisu bili dovoljno velike za deportaciju, prenosi Tanjug.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading