pronađena nestala beba Eleja Marija Tores
Foto: Alo/Clovis Police Department

Devojčica Eleja Marija Tores, pronađena je nakon što se vodila kao nestala od petka popodne. Njena majka i još jedna žena pronađene su upucane, a njena petogodišnja sestra je ranjena u parku u Novom Meksiku.

Žrtve pucnjave identifikovane su kao Samanta Cisneros (23) i Tarin Alen (23), a na mestu zločina su pronađena kolica, flašice i druge potrepštine za bebu.

Policija je odmah oglasila nestanak bebe i prvobitno nije bilo previše informacija.

U ponedeljak ujutro, FBI odeljenje u Albukerkiju saopštilo je da je pronađena bezbedna i da je jedna osoba uhapšena, prenosi Telegraf.

Na svu sreću, beba je pronađena 400 kilometara od mesta zločina u mestu Abilin, u Teksasu. Uz asistenciju FBI-a, pronađen je i Alek Kolins (26) koji je osumnjičen za dva ubistva i otmicu deteta.

Beba je odvedena u bolnicu na oporavak, a kako je policija saopštila, devojčica nije povređena.

Elejina petogodišnja sestra takođe je pronađena povređena u parku; odvedena je u bolnicu u Luboku na lečenje.

Policija je identifikovala Kolinsa kao glavnog osumnjičenog i saopštila da ne veruje da je on na bilo koji način povezan sa žrtvama.

Kolins, koji je i ranije imao problema sa zakonom, trenutno se nalazi u zatovru i preti mu doživotna robija.

Zamenik šefa Tron dao je precizniji vremenski raspored u nedelju, nakon što su vlasti razgovarale sa svedocima i porodicom i pregledale video snimke sa nadzornih kamera. Dve žene i dvoje dece prvo su bili u drajv-inu, a zatim u prodavnici nakon čega su otišle u park.

Tron je rekao da je svedok čuo pucnjavu u parku, ali to nije odmah prijavio policiji. U 16.25 časova, svedok je video dve žene i petogodišnju devojčicu kako leže u parku, a zatim je pozvao Hitnu pomoć.

BONUS VIDEO

@alo_portal Spašeni Rusi koji su nestali u Ovčarsko-kablarskoj klisuri 🎥 videoplus #alo #alodnevnenovine #spasavanje #fypシ゚viral #fypシ #foryou #foryourpage ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading