Lepa Brena
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Javnost bruji o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića, nakon što je pevačica dala zvanično saopštenje da je podnela papire za razvod.

Mnoge kolege oglasile su se na ovu temu, a među njima je i Lepa Brena, koja je odlučila da progovori o temi koja ne prestaje da intrigira.

Dragana i Brena bliske su prijateljice godinama, a Mirkovićeva je u razgovoru sa domaćim medijima otkrila da joj se Brena našla u najtežim trenucima i podržala je da ne odustane. 

Pevačica nije krila koliko joj je teško zbog razvoda prijatelja. 

- Zaista ne bih volela da komentarišem tu priču. To je bio šok za sve nas... Dragana Mirković je moja prijateljica. Nas dve smo počele da radimo sa istim čovekom, koji je pravio velike zvezde i pravio jedan ozbiljan pevački tim. Hoću da kažem da je to jedan bolan trenutak za sve nas, za mene pogotovo... Mogu da zamislim kako se ona oseća - počela je Brena.

Dragana Mirkovic

Foto: Printscreen/instagram

 

- Volela bih da kažem jednu stvar... Da, kao njena prijateljica, žena, majka i supruga, potpuno razumem u kakvoj se ona emotivnoj situaciji nalazi - nastavila pevačica.

- Samo želim da je ispoštuju i da joj ne stavljaju so na ranu, jer je ona jedna od dobrih ljudi, veoma časna osoba, neko ko je svoju karijeru gradio veoma ozbiljno i profesionalno. Volela bih da joj kao čovek i žena pružim apsolutnu podršku i da zna da sam uz nju svugde i da sam u svakom trenu na njenoj strani! - zaključila je Brena za K1.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading