Milica
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Milica Dabović otkrila je šta za nju predstavlja Međunarodni praznik rada, ali i zašto do nedavno nije proslavljala 1.maj.

–S obzirom na to da sam ceo život igrala uglavnom u inostranstvu, za mene Prvi maj ranije nije postojao. Uvek su u tom periodu u mom životu bili aktuelni treninzi, utakmice i putovanja. Tek poslednjih nekoliko godina uživam u praznovanju i neko sam ko voli da obeležava bitne datume, pogotovo Vasrks i Božić– rekla je Milica.

Ipak, za razliku od prethodnih godina, ove se pripremila za uranak.

-Ove godine sam se spremila da Prvi maj provedem onako kao što ga uglavnom svi obeležavaju. Otići ću sa sinom i prijateljima u prirodu i provešćemo ceo dan napolju u lepim aktivnostima i igri. Spremaćemo roštilj i, naravno, grilovano povrće. Alkohol ne pijem, tako da će voda i limunada, kao i inače, biti moj izbor– rekla je Milica za Kurir.

Bivša košarkašica je priznala i da joj fizički i kućni poslovi nisu strani, te da svaki slobodan trenutak koristi za rad.

–Radim sve po kući, ali i kada odem kod mojih roditelja na plac pomažem u bašti oko cveća. Oduvek imam viška energije i meni nijedan rad, niti fizički posao ne predstavlja problem, već zabavu. Čistim, perem i kuvam i svi moji prijatelji se sa mnom šale da sam prava domaćica. Znači mi da mi je kuća uvek čista, kao i da je sve na svom mestu. Volim red, rad i disciplinu – kako u životu, tako i u kući– rekla je Dabovićka u razgovoru za Kurir.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading