TOLIKO UVREDA, BATINA I PONIŽENJA! Potresna ispovest Milice Dabović tera suze na oči: Pokazivaću telo onoliko koliko plate...
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Bivša košarkašica Milica Dabović nedavno je iskreno govorila o nasilju koje je pretpela od bivšeg partnera sa kojim ima sina Stefana.

Kako i sama ističe, iz svega je izašla jača, međutim neke stvari nije bilo lako da podneti. 

- Danas lakše podnosim komentare. Za sve što uradiš narod te osuđuje. Ja sam za svakoga imam opravdanje i u svakom nađem nešto dobro. Da nisam karakter tri puta bih se ubila, izvršila bih samoubistvo. Nije to lako podneti, ja sam naučila da me šamaraju i udaraju, ali da se dižem i sama sebi da govorim: „Idemo dalje legendo, carice“- rekla je jednom prilikom Milica koja se potom osvrnula na ljubavne odnose.

- Treba ti vremena da upoznaš partnera. Nikada nisam gledala finansijsku stranu, sama sam uvek zarađivala novac i nikada mi to nije bio prioritet, što je možda greška. Kada je muškarac situiran onda je ostvaren i nema komplekse - poručila je Milica koja je rekla da je trudnoća bila njen beg od stvarnosti.

- Požurila sam u tu vezu i htela sam dete sa dobrim čovekom. Ne mogu reći da je to bila ljubav nažalost. Neka mi zamere, mislila sam da će me dete vratiti u normalu kada ostaneš bez dinara kada partner pokuša da proda sve što može. Mislila sam da je jedini izlaz dete i da će to da me usreći, i bilo je tako iako sam prošla pakao i u trudnoći i posle toga. Čekala sam do poslednjeg trenutka. Toliko uvreda, batina, poniženja. Kada ostaneš bez dinara i oprostiš se od košarke. Otplakala sam sama sa sobom, bilo me je sramota sve to da prijavim posle takvih uspeha koje sam imala u košarci. Danas, mogu da kažem da sam se iščupala– rekla je Milica u emisiji "Bez filtera sa Sarom Miom". 

Milica Dabović zavukla ruke u intimni deo

Printscreen

 

"Školovane devojke prodaju intimu, zašto ne bih ja?"

- Ponosna sam na svoje telo, ceo život sam trenirala, to je moj projekat. Dopada mi se kako izgledam u 42. godini, zašto to ne bih pokazala i drugima?! Neću pozirati obučena od glave do pete. Pokazivaću delove tela u zavisnosti od toga koliko ljudi plate. Koliko para, toliko muzike - rekla je ona tada.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading