VODITELJ SE OGLASIO NAKON ŠTO JE DOBIO NOVAC DA STATIRA NA PINKU Dejan otkrio zbog čega je bio u publici i šta je uradio sa novcem!
Foto: Printscreen

Naš poznati voditelj Dejan Stanković Kralj koji već 20. godina radi u Briselu kao profesor veronauke na flamanskom jeziku, oglasio se kako bi otkrio njegovu ulogu kao tapšača u sinoćnoj emisiji "Narod pita".

- Došao sam specijalno iz Brisela da pružim podršku Pink televiziji, Željku i Milici Mitrović, povodom protesta koji je juče bio ispred Pinka. Kao profesor sa 2 fakultetske diplome i kao borac za osnovna ljudska i evropska prava , smatram da sloboda medija treba da postoji. To ko će šta emitovati na svojoj privatnoj televiziji odlučuje vlasnik te televizije a gledaoci odlučuju da li će to gledati ili izbrisati taj kanal - napisao je on i dodao:

 

- Tako se to radi u demokratskom društvu a ne protestuje se ispred televizije kao što je to sinoć bio slučaj, gde su Željku upućivali najgore moguće uvrede. E zato sam kao profesor, sedeo i aplaudirao u Zadruzi, kako bih pružio podršku Željku i Pinku! Honorar sam uplatio u humanitarne svrhe, deci sa posebnim potrebama i invalidima. Živela Srbija - napisao je on.

 

KONTROVERZNI UČESNIK RIJALITIJA SLETEO NA AERODROM Svi misle da Zoki Šumadinac potpisuje ugovor za "Zadrugu 7"

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading