Zadruga 7 Elita
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Bliži se početak sedme sezone "Zadruge", a produkcija je odlučila da ovu sezonu učini specijalnom, te ju je nazvala i "Elita", budući da je nagradni fond za koji će se takmičari boriti povećan na 100.000 evra.

Mnogi spekulišu ko bi mogli biti učesnici nove sezone, a sada se oglasio na svom Fejsbuk nalogu i bivši voditelj televizije "Happy", Dejan Stanković, poznatiji kao "Kralj".

Dejan Stankvoić Kralj

Foto: Printscreen Youtube/Novo jutro

 

Podsetimo, Dejan se nedavno našao u publici emisije "Narod pita" pa su ga mnogi i prozivali da je od voditelja došao do "tapšača" u publici, o čemu se on oglasio i rekao da mu je bilo usput, ali je sigurno da je skrenuo pažnju na sebe, budući da je u emisiji imao smešne reakcije.

Sada se oglasio i povodom navoda da ulazi u sedmu sezonu:

- Da li ulazim u Zadrugu 7 Elita, je pitanje koje mi svakodnevno na hiljade vas postavlja u inboks-u, tako da sam rešio da progovorim:
Ne, ne ulazim u Zadrugu 7 zato što sebe ne smatram elitom. Kad vidim ko je sve danas elita, srećan sam što me nazivaju propalim voditeljem i đubretarom i ponosim se time. Ako me ikada neko bude prozvao elitom, zapitaću se šta nije u redu sa mnom. Ovako sam srećan i zadovoljan što sam propali voditelj i častan đubretar. Sve vas voli i pozdravlja vas Dejan Stanković Kralj. - napisao je Dejan na svom Fejsbuk profilu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading