Miljana i Darijan
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Rijaliti učesnik,Darjan Radumirović, izneo je pred svojom novom devojkom Miljanom Kulić svoje mišljenje o važnosti intimnih odnosa za regulisanje krvnog pritiska, što je iznenadilo Miljanu.

Objasnio je kako takva fizička aktivnost može imati korisne efekte kada se osoba ne oseća najbolje.

- Kad imam se*s, ja moram da imam dugo i želim sve više i više da budem u akciji. Kad imam se*s, onda mi se smanji pritisak i stvarno mi prija takva vrsta vežbi. Ako živim, onda živim burno. Ja sam takav, to je moj stil života. Neko voli automobile, neko voli druge stvari, a ja to - rekao je Darijan, a Miljana se nadovezala:

- Ti onda nisi sav svoj? Ti si onda zavisnik od se*sa. Mislim da nisi ni svestan koliki problem imaš. Da li si bio zaljubljen u Snežu - pitala je Kulićka.

- Jesam. To sam bio shvatio ovde. Ona je mene skroz izludela, lagala je da smo u braku. Saznao sam da je napolju iznajmljivala momke da joj glume partnera, a mene je za džabe našla, kad je osetila da sam iskren, krenula je da se igra. Sad sam se sklonio od toga. Ne znam ni sam što sam ušao u vezu sa takvom devojkom, ali mi je u tom trenutku prijalo njeno društvo. Možda sam pogrešio, ko zna šta je tu po sredi, ali to sad nije ni bitno. Ona na primer nikad nije ljubomorisala Miljana meni zbog tebe. Uvek je bila iskrena i nekako nema problem sa time da me deli sa bilo kojom devojkom - odgovorio je Darijan. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading