kuća kod niša
Foto: Alo/Printscreen/Facebook/PRODAJA KUCA i PLACEVA NA SELU

Na Fejsbuku na stranici "Prodaja kuća i placeva na selu" prodavac je oglasio ovu nekretninu. U opisu oglasa stoji: 

- Prodajem kuću, selo Šetka, kod Ražnja. Kuća koja je površine 77m2 sa priključenom vodom i strujom. Takođe ima i bunar, pomoćni objekti, voćnjak, poljoprivredno zemljište od 27 ara. Cena je 8.000 evra - naveo je prodavac. 

Ispod njegove objave su se nizali komentari. Kritikovali su ga da je loše slikao, da se ne vidi kuća, ali i da ta cena ne čudi spram onoga što se dobija. 

kuća kod niša

Printscreen/Facebook/PRODAJA KUCA i PLACEVA NA SELU

 

 

- Sve se vidi sem kuće. Verovatno je za rušenje, a za te pare i dobro je, ko je mlad pun elana može da napravi vilu. 

-  Pa, računica je, manje-više jasna. Prodaje se plac, sa cenom oko 300 evra/ar. Imaš trošak rušenja objekta i odvoženja porušenog materijala, ali dobijaš odbitak dela plaćanja građevinske dozvole, za postojeću kvadraturu (ako je uknjižena) i ne plaćaš priključke struje i vode. I dobijaš voćke, ako to voliš.

- Ko ima vremena i volje, samo napred. Treba zaista dosta živaca, volje i ulaganja. Za nekog avanturistu, idealno. Srećna i prodaja i kupovina.

- Ima logike - kuću srušiš i napravis kakvu želiš, montažnu za par meseci, a drvo ako nemaš čekaćeš ga 30 godina, ako si mator mozda nikad ne dočekaš!

- Da, zaista ima logike. Ništa, onda kad budem oglašavao da prodajem Juga ja ću da slikam mešalicu za beton. Eto druže, Jugo nije bitan, njega prodaš na otpad, ako imaš pare dodaš i kupiš Audi 8. Ako nemaš, štedi 30 godina pa ćeš da voziš...ako budeš živ.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading