TREBA VAM DODATNI POSAO Možete zaraditi i do 120.000 dinara, a radno vreme nije fiksno
Foto: Youtube/Printscreen

U skladu sa svojim ličnim veštinama i specifičnim znanjima, ljudi koje se odluče za dodatni posao mogu da rade za satnicu ili dnevnicu, kao i da vreme koje će provesti na drugom poslu, prilagode svom primarnom zanimanju.

Časovi engleskog za strance

Kao dodatni posao za ljude koji znaju engleski jezik, popularni su onlajn časovi za decu i odrasle, naročito iz azijskih zemalja.

Prednost ovakvog načina prihodovanja je što sami određujete koliko časova dnevno ćete imati, a dogovarate se i oko termina u kome ćete držati čas.

Cena jednog časa u proseku se kreće oko 10 dolara.

Digitalni marketing i dizajn

Ukoliko posedujete odgovarajuća tehnička znanja, odnosno digitalne dizajnerske veštine, razumete se u digitalni marketing i društvene mreže, onda uz primarni posao, možete da prihodujete radeći “onlajn od kuće”.

U ovoj sferi dodatnog posla najviše potražnje ima za ljudima koji su spremni da se bave digitalnim marketingom, odnosno “vođenjem društvenih mreža” za nekog klijenta.

Dostava i kurirska služba

I ovde je zarada po učinku, a biće onolika, koliko ste spremni da žrtvujete od svog slobodnog vremena.

Dostavljači zarađuju od minimalca, od nekih 40.000 dinara, ali mogu da prihoduju i preko 120.000 dinara. 

Čišćenje stanova

Za ovu vrstu dodatnog prihoda mogu da se opredele žene koje već imaju primarni posao i da same diktiraju vreme kada će pospremati stanove za novac.

Satnica spremanja i čišćenja stanova u Beogradu se kreće od 600 do 700 dinara.

Tako na primer, ukoliko bi se napravio raspored da se dnevno radi dva sata i to samo radnim danima, na mesečnom nivou čišćenje stanova bi kućni budžet popunilo za 28.000 dinara, a vikend bi ostao slobodan.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading