PI**A TI MATERINA, KOGA ĆEŠ DA IZBACUJEŠ? Evo šta je prethodilo napadu u teretani, nasilnik najavio jeziv čin (VIDEO)
Printscreen

Ovom brutalnom napadu prethodila je svađa do koje je došlo kada je nasilnik U.R. (19) pokušao da sedne za pult, a devojka mu je rekla da to ne sme da uradi jer nije zaposlen u teretani.

Ovo je mladića, kako se vidi na snimku koji je nastao juče oko 14.30 sati, toliko iznerviralo da je svom snagom šutnuo stolicu, a onda je počeo da preti devojci i ostalim posetiocima u teretani.

 

 

Da stvar bude još bizarnija, ovaj momak je, nakon ovog jezivog ispada, otišao kući i na društvenim mrežama ispričao šta se desilo.

- Ako kojim slučajem budete videli neki haos ako sada idete u teretanu, znajte da sam ja napravio - haos. Da se zna! Od danas sam ja glavni u toj teretani i nadležan za sve - navodi on i u nastavku opisuje šta se desilo u teretani:

- Hteo sam da uđem na pult i da sednem na stolicu, gde mi se ta devojka Dragana isturila i rekla "E, ne možeš, ja ti ne dam, nećeš moći preko mene. Zvaću policiju, zvaću Vanju bivšeg atletičara". Taj mentol me je zvao i rekao "nemoj da dođem i da te izbacim iz teretane!", a ja mu kažem "pi*ka ti materina, koga ćeš ti da izbacuješ?!". Kada sam krnuo onu stolicu, evo noga mi je krvava... Vidite ovo! Da ne bude da lažem. Ćopam. Dobro je da nisam polomio zglob - ispričao je iznervirano mladić bez i trunke griže savesti.

On je dodao da ga je dotični Vanja ponovo zvao i pitao zašto je pobegao:

- Ja sam mu rekao "nemoj da ti dođem, nećeš se lepo provesti! Polomiću te kao pi*ku! Sada se razmišljam da li da odem da polomim Vanju kao pi*ku?! Pišite u komentarima da li da Vanja popije po pi*ki ili ne?! - monstruozno je pitanje koje je nasilnik, pred kamerom, postavio svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Nekoliko sati nakon toga, ovaj nasilnik se vratio u teretanu i mučki, pesnicama izduarao zaposlenu.

 

Icon for this message's header ahilej.lifestyle XMA Header Image Protiv ovog nasilnika podneto je više krivičnih prijava kod nadležnih državnih organa. Tereti se za nasilničko ponašanje, ugrožavanje sigurnosti i remećenje javnog reda i mira. Protiv ovakvih nasilnika koji ne poštuju pravila i red i remete druge vežbače i osoblje nećemo imati milosti. Znajte da se naše devojke u pultu, treneri, menadžeri i ostali zaposleni svakodnevno susreću sa raznim situacijama i onima koji krše pravila koja su ključna za funkcionisanje ovakvih velikih sistema. Hvala MUP-u Srbije i ostalim nadležnim na brzoj reakciji. Instagram

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su U. R. (19) neposredno nakon izvršenja krivičnih dela nasilničko ponašanje i ugrožavanje sigurnosti

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading