UHAPŠENI IZNUĐIVAČI U NIŠU Dužnika udarali šipkom, pa mu povredili sina, suprugu i majku
MUP

Zbog sumnje da su pokušali da iznude novac od jednog Nišlije starog 33 godine, niška kriminalistička policija po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva uhapsila je K. Z. (26) i M. M. (36) iz Niša.

- Oni se sumnjiče da su 17. avgusta u selu u okolini Niša, sa još dvojicom mladića za kojima policija intenzivno traga, došli do kuće tridesettrogodišnjeg muškarca, pozivali ga da izađe i tražili da im da novac na ime duga. K. Z. mu je potom, kako se sumnja, metalnom šipkom zadao nekoliko udaraca u glavu i telo i naneo mu lake telesne povrede - saopštila je policija.

Kako "Blic" saznaje, u incidentu su lakše povređeni i trinaestogodišnji sin oštećenog, njegova supruga i majka.

- Dečak je pokušao da zatvori kapiju koju je jedan od nasilnika odgurnuo pa je zadobio lakše povrede. U Lakše je povređena i majka oštećenog koja je stala između nasilnika i sina kao i njegova supruga. One nisu zadobile udarce šipkom ali su lakše povređene u tom komešanje - kaže naš izvor.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, K. Z. i M. M. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading