NOVI DETALJI UBISTVA U  NOVOM BEČEJU Anči potkradala Danijela: Pre pada sa bandere, šetali su zajedno ulicama, delovali su srećno...
Društvene mreže

 

Novi detalji nezabeleženog zločina u Novom Bečeju otkrivaju patološku povezanost dvojice ljubavnika, od kojih je žrtva bila u podređenom položaju, nepokretna i u invalidskim kolicama, dok je osumnjičeni  Milan Spasić, poznatiji kao Anči, u emotivnoj vezi koja je trajala desetak godina, dolazio i odlazio kod partnera kad je želeo.

Prema rečima sestre od tetke ubijenog, Ilone Đ., Anči je zdušno koristio sve što je mogao.

-Danijel mi se jednom poverio da mu je uzeo 100 hiljada dinara koje je dobio na ime zaostalih socijalnih davanja i tuđe nege i pomoći. Bio je skrhan, videlo se da ga je to mnogo pogodilo, ali slučaj nije prijavio policiji. Stalno su se svađali i prepirali, međutim, Danijel je uvek popuštao i opraštao, tako da je Anči radio kako mu odgovara. Prostituisao se u Beogradu gde su ga uhapsili i prebacili u zatvor u Sremsku Mitrovicu. Dolazio je ovde i odlazio. Danijel je voleo da popije i u alkoholisanom stanju često je provocirao Anči, kao i tragičnog dana- navodi rođaka za „Alo!“

Iako je žrtva prelazila preko istupa emotivnog partnera, čini se da nije mogao potpuno da prihvati takvo njegovo ponašanje, zbog čega su tenzije u vezi bivale sve veće, što je kulminiralo kobne večeri. Nakon počinjenog zločina, Spasić je otišao u kuću Danijelove rođake, gde joj je, prema njenim rečima, priznao zločin pod izgovorom da više nije mogao da trpi emotivnog partnera.

-Odmah smo pozvali hitnu pomoć. Anči se nije opirao, rekao je lekarima da će se predati, bio je potresen i van sebe. Govorio je da više nije moglao da izdrži, pa je nasrnuo na Danijela i presudio mu. Znam i da je bolovao od epilepsije - navodi Ilona Đ.

Prema nepotvrđenim informacijama, osumnjičeni je koristio hormonsku terapiju i lekove. Danijel Crnjin  izdahnuo je u svom ruiniranom kućerku na periferiji Novog Bečeja, u ulici Bore Glavaškog 9, kada ga je 29. septembra oko 21 čas, osumnjičeni Milan Spasić Anči navodno rukama zadavio i tako presudio svom dugogodišnjem partneru. Spasića je nakon zločina uhapsila zrenjaninska policija i određeno mu je zadržavanja do 48 sati,  posle čega će, uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Podigla ga „iz mrtvih“

Lekari su Danijelu 2015. godine prognozirali kratak životni vek, zbog čega je 29. decembra iste godine zvao notara da uredi zaostavštinu, navodi njegova rođaka Ilona Đ.

- Povraćao je krv, štucao je, imao je i rektalno krvarenje. Ja sam se brinula o njemu, davala mu lekove i injekcije koje su doktori prepisali. Posle izvesnog vremena desilo se čudo. Uprkos lošim prognozama lekara, Danijel je preživeo-priča Ilona Đ.

- Noge i bubrezi su mu potpuno otkazali, nosio je kateter i samo su mu ruke bile funkcionalne. Od 2013. godine bio je u invalidskim kolicima kada je pao sa bandere. Tada je polomio kičmu, operisan je, ali doktori su rekli da ne vredi da se dalje podvrgava operacijama. Anči ga je tada napustila, ali kad je ozdravio, vratila se i onda počinje prava noćna mora-kaže ona.

Robijao zbog silovanja

NOVI DETALJI UBISTVA U  NOVOM BEČEJU Anči potkradala Danijela: Pre pada sa bandere, šetali su zajedno ulicama, delovali su srećno...

M. O.

 

Danijelov život bio je isprepletan sukobom sa zakonom i ličnim stradanjima, a te prekretnice u životu uticale su da mu sudbina pođe u neočekivanom pravcu.

-Danijel je pre robije bio u vezi sa ženama, sa jednom je čak i živeo, ali je bio prijavljen za silovanje i odležao je četiri godine u zatvoru zbog toga. Nakon povratka, doveo je u Novi Bečej Milana Spasića kog je upoznao u zatvoru, tamo su se zaljubili, a rodbini ga je predstavio kao devojku. Normalno smo reagovali, a onda smo shvatili da je muškarac u pitanju. Iskreno, nismo ništa rekli, to je bio njegov život i niko se nije mešao - priča Ilona Đ. za „Alo!“

Anči je bio komunikativan

NOVI DETALJI UBISTVA U  NOVOM BEČEJU Anči potkradala Danijela: Pre pada sa bandere, šetali su zajedno ulicama, delovali su srećno...

M. O.

 

Meštani Novog Bečeja koji žive u blizini nekadašnjeg ljubavnog para, pričaju da je Anči razgovarao sa komšijama i da je bio prilično otvoren u komunikaciji.

-Znamo ga kao devojku iz Beograda. Stalno nas je nešto zapitkivao i razgovarao sa komšijama. Pre Danijelovog pada sa bandere, šetali su zajedno ulicama, delovali su srećno. Anči se oblačio kao žensko, šminkao i nosio grudnjak. Jeste neuobičajeno za ovako malu sredinu kao što je Novi Bečej, ali smo navikli na njega. Bili smo u šoku kada smo čuli za zločin-kažu meštani.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading