POZNATO STANJE TRUDNICE IZ ČAČKA Zapalila se benzinom, ali je sada stabilno!
Alo

Trudnica I. G. (31) iz Čačka, koja je, kako se sumnja, u petak pokušala da se ubije tako što se polila benzinom, nalazi se u Klinici za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra Kragujevac, a kako kaže prof. dr Aleksandra Dimitrijević, direktorka te klinike, njeno zdravstveno stanje je stabilno.

Kako se sumnja, ona se polila benzinom i zapalila u kući u čačanskom selu Bresnica. Nakon opservacije zbrinuta je na odeljenje čačanske bolnice sa opekotinama ruku, stomaku nogu, a posle toga je prebačena u Univerzitetski klinički centar Kragujevac.

Prof. dr Dimitrijević kaže da je i njeno i stanje bebe stabilno.

- Stabilno je. Nema nekih komplikacija, videćemo u daljem toku, ali za sada je njeno zdravstveno stanje stabilno. Za sada je i sa bebom sve dobro - rekla je prof. dr Dimitrijević za medije.

Trudnici je  je ovo četvrta trudnoće i drugi brak. Ona je u selo Bresnice došla iz okoline Vrnjačke Banje, gde joj je ostalo troje dece kod prvog supruga.

Navodno je imala težak život i nesrećan btak pun trzavica pa je zato pokušala sreću ponovo.

Meštani sela naveli su da je i u novom braku trudnici navodno nisu cvetale ruže.

-Znam samo da je udata za komšiju i da ga je, kako se priča po selu, više puta ostavljala. Navodno je imala nekog, išla je kod toga pa se vraćala. Sa njom nismo imali neki kontakt, jer se držala po strani. Sad se svašta priča po selu ali samo ona zna istinu. Postoje dve verzije kako je došlo do nesreće, prema jednoj polila je stomak i noge, pa se zapalila. Dok se u drugoj spominje da se ošurila vrelom vodom. Navodno je nešto spremala, pa je podigla lonac koji joj je ispao - rakla je žiteljka sela.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading