UŽAS NA PUTEVIMA Za jedno popodne stradalo troje tinejdžera
Foto: Facebook

Troje tinejdžera stradalo je u stravičnim nesrećama na srpskim putevim za samo jedno popodne! Borisa Majorskog (18) iz Stare Pazove i njegovu devojku Dejanu Neralić (17) iz Golubinaca pokosio je starac (83) koji je osam godina vozio bez dozvole. Nemanja J. (18) poginuo je u Svračkovcima kod Gornjeg Milanovca, kada je pijan legao na kolovoz, a preko njega prešlo vozilo!

UŽAS NA PUTEVIMA Za jedno popodne stradalo troje tinejdžera

Foto: Facebook

 

Boris i Dejana poginuli su u utorak oko 17.20 časova na putu Novi Sad - Inđija kod Beške, kada je na njihov motor „mercedesom“ naleteo Slobodan B. (83) iz Krčedina. Vozač automobila mladom paru nije ustupio prvenstvo prolaza i ubrzo nakon ove tragedije je uhapšen. Nezvanično se saznaje i da mu je vozačka dozvola istekla pre osam godina!

UŽAS NA PUTEVIMA Za jedno popodne stradalo troje tinejdžera

Foto: Facebook

 

Samohrani otac troje dece pokošen pred kućom

Saša Kostadinović (51), samohrani otac tri sina, poginuo je juče u centru Batočine ispred svoje kuće. Da tragedija bude veća, Saša je ostao bez supruge pre nekoliko godine takođe u saobraćajnoj nesreći!

Nesreća se dogodila oko pola sedam, kada je Saša polazio na posao u Kragujevcu. Na njega je vozilom naleteo mladić (31) koji se vraćao iz treće smene.

Prema rečima meštana, iza Saše su ostala tri sina od kojih je nastariji tek punoletan. Saša Kostadinović bio je master agronomije i godinama je radio u kragujevačkom Centru za strna žita.

Kobnog dana Boris i Dejana su krenuli na izlet u etno-selo kod Novog Sada. On je upravljao motorom, a ona je bila suvozač. Borisov otac Vladimir rekao je za medije da su se njih dvoje mnogo voleli i da će biti sahranjeni zajedno u 14 časova na staropazovačkom groblju.

UŽAS NA PUTEVIMA Za jedno popodne stradalo troje tinejdžera

Foto:Printscreen/Instagram

 

- Takvu ljubav nikada nisam video, pa nek se ne razdvajaju ni na onom svetu - rekao otac.

Drogiran naleteo na ženu

Policija u Kragujevcu uhapsila je N. Š. (25), državljanina BiH, zbog sumnje da je juče oko podneva drogiran upravljajući „golfom“ oborio ženu (73), oštetio više vozila i pobegao.

Povređena žena je zadobila teške povrede i zbrinuta je u Kliničkom centru Kragujevac,a prilikom hapšenja N. Š. kod njega je pronađena manja količina kokaina

Samo par sati kasnije tragične vesti potresle su i Svračkovac u okolini Gornjeg Milanovca. Nešto posle 22 časa vozilo marke „golf“ prešlo je preko muškarca koji je ležao na kolovozu. Automobilom je upravljao muškarac koji ima 36 godina, a poginuo je mladić od 18 godina.

Prvi rezultati istrage govore da je Nemanja bio pijan i da je zato ležao na putu. Vozač ga, navodno, nije primetio i nije mogao da ga izbegne. O njegovoj odgovornosti odlučiće tužilac nakon istrage koja je u toku.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading