DETALJI TRAGEDIJE U NOVOM PAZARU Učenicu (15) pokosio klinac (17) dok je išla u školu!
Foto: Printscreen Instagram

Učenica (15) iz Novog Pazara poginula je na putu do škole kada je na nju naleteo automobil kojim je upravljao tinejdžer (17)! Automobil je pokosio nesrećnu devojčicu na obeleženom pešačkom prelazu, a zatim je preko nje prešao kombi čiji je vozač pobegao!

Kako saznajemo, stravična nesreća dogodila se juče oko 6.45 sati u naselju Mur, na samom ulazu u grad, na obeleženom pešačkom prelazu.

- U punoj brzini na nju je naleteo automobil „golf 6“. Učenica je preminula na licu mesta, a lekari su mogli samo da konstatuju njenu smrt. Reč je o devojčici koja je poreklom sa Peštera, gde joj žive roditelji i porodica, a ona je došla u Mur zbog školovanja. Živela je kod ujaka. Nesrećnica je od siline udarca odletela čak 10 metara od mesta nesreće - navodi izvor blizak istrazi.

Za volanom automobila „golf 6“ bio je tinejdžer, star svega 17 godina, sa probnom dozvolom!

DETALJI TRAGEDIJE U NOVOM PAZARU Učenicu (15) pokosio klinac (17) dok je išla u školu!

Foto: Printscreen Instagram

 

- Vozač je testiran na alkohol i drogu, a nakon nesreće je priveden, posle čega mu je određeno zadržavanje do 48 sati. U pitanju je mladić koji za 12 dana puni 18 godina. On je teško podneo nesreću. Kada je izašao iz vozila počeo je da se trese i plače. Nije mogao da se zaustavi, zaista je bio u šoku i ostao je pored devojčice dokle god nisu došle službe. Njegovom saslušanju će čak prisustvovati psihijatar jer nije u dobrom stanju - navodi izvor blizak istrazi i dodaje stravične detalje:

- Nakon što je mladić pokosio devojčicu, preko njenog tela je prešao i kombi, čiji se vozač nije zaustavio, već je pobegao. Posle više sati potrage on je uhapšen. Reč je o muškarcu S. Ć. (58), kojem je takođe određeno zadržavanje do 48 sati - tvrdi naš sagovornik, i dodaje da je svemu najverovatnije kumovala brzina neprilagođena klizavom putu zbog kiše i snega.

Prema rečima meštana, učenica je nastradala na raskrsnici koja je dugi niz godina problematična i kako kažu, duže vreme se upozoravalo na opasnost te deonice po pešake.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading