DETALJI UBISTVA KINESKOG RADNIKA U BORU Posvađali su se u sobi, a zatm su ostale kolege dotrčale i zatekle stravičan prizor!
Foto: Alo.rs

U kampu firme "Jinšan konstrakšn" u Boru, u kome su smešteni kineski državljani koji rade u toj firmi, dogodilo se noćas ubistvo!

Ubijen je kineski radnik star (39), a zbog sumnje da je počinio ubistvo uhapšen je Kinez L. L.(40) kome je određen pritvor do 48 sati i koji se do saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru nalazi u pritvoru u Okružnom zatvoru Zaječar.

- Više javno tužilaštvo u Zaječaru obavešteno je o ovom događaju pola sata nakon ponoći. Na licu mesta izašao je naš tužilac koji je naložio obdukciju. Za sada sumnjamo da je nakon svađe osumnjičeni L. L. dohvatio nož i svog kolegu dva puta ubo u vrat. Pretpostavljamo da se sve odigralo oko 23.30 sati - saznajemo nezvanično u tužilaštvu.

Prema nezvaničnim informacija, ubica i žrtva žestoko su se posvađali u jednoj sobi u kampu. Svađa i vika privukli su nekoliko kolega da dođu do te sobe, i oni su videli kako osumnjičeni poteže nož koji mu je bio pri ruci, najverovatnije običan, kuhinjski nož.

- Neko od ovih radnika je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć, ali su lekari samo mogli da konstatuju smrt.. Osumnjičeni L.L. nije bežao, mirno je sačekao policiju i predao se. Za sada ne znamo razlog njihove svađe - saznejemo nezvanično od nadleđnih.

Barake u kojima su smešteni Kinezi, radnici ove kompanije, su u krugu nekadašnje fabrike RTB-a.

Inače, "Jinšan konstrakšn" je u Boru od 2019.godine, firma koja se bavi građevinarstvom.

Iz te kompanije su nam, u telefonskom razgovoru, kazali:

- Mi ništa ne znamo. Ne znamo na kom radnom mestu su bili osumnjičeni i ubijeni radnik - navode.

Istraga je u toku, a nakon saslušanja osumnjičenog L.L., koje će biti sutra uz prisustvo prevodioca, očekuje se rasvetljenje razloga ovog ubistva.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading